Bilgisayar toplamaya nasıl başlanmalı?

Anlamadığım için soruyorum hocam APU sistem daha mı kötü? Çünkü emin olun ne olduğunu bilmiyorum.

APU sistem ekran kartı olmayan sistem anlamına geliyor yani daha düşük bir performans sergiliyor.

10-15 k bütçe aralığında APU'dan çok daha iyi sistemler alınabilir. Yeni konu açın arkadaşlar hazır sistem önersin hocam.
Hocam apu sistemler 5-8 bin tl arasında oluyor,o kadar bütçede apu sistemi ne yapacaksınız?
Anlamadığım için soruyorum hocam APU sistem daha mı kötü? Çünkü emin olun ne olduğunu bilmiyorum ç
Hocam apu sistemler 5-8 bin tl arasında oluyor,o kadar bütçede apu sistemi ne yapacaksınız?
Konuyu düzelttim hocam APU nun kötü olduğunu bilmiyordum

10-15 bin arası APU sistem mantıksız olur. Çok daha iyi bir şey toplanabilir. Hazır sistem öneririm bazen daha ucuza mal oluyor fakat toplamak isterseniz dikkat etmeniz gereken bazı şeyler: İşlemci ekran kartı arasında darboğaz olmaması, alacağınız RAM'in anakartınızın desteklediği MHz değerini geçmemesi, PSU'nun W değerinin sisteme yetebilecek seviyede olması...

Anlamadığım için soruyorum hocam APU sistem daha mı kötü?
APU daha kötü.

RAM anakartın desteklediği MHz değerini geçebilir sorun olmaz, sadece anakartın desteklediği frekansda çalışır maksimum.

Evet hocam görüntüyü işlemciden alıyor ben olsam bu paraya APU almam.
Tamam ben APUnun bu anlama geldiğini bilmiyordum hocam. APU konusunu unutalım
İşte ben tam olarak bu yüzden size sormak istedim. Bilgisayardan anlarım ama bu kadar detaylı değil. Önereceğiniz sistemler var mı acaba?

RAM anakartın desteklediği MHz değerini geçebilir sorun olmaz, sadece anakartın desteklediği frekansda çalışır maksimum.
Fazla olması gereksiz olur anlamında yazdım.

Teşekkür ederim açık bir şekilde önerebileceğiniz sistem var mıdır?

Teşekkür ederim açık bir şekilde önerebileceğiniz sistem var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…