Bilgisayar toplamayı nasıl öğrenebilirim?

Doğrusunu isterseniz 6000 TL gibi bir fiyat bandı için yanlış işlemci ve SSD seçimleri yapmışsınız. İşlemci yetersiz, SSD kronik sorunlu.
İlgili videolar derken hangi videoları izleyebilirim bilgi edinmek için?
İzlemedim fakat bu videolar yardımcı olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşların dediği gibi bol bol araştırma yapman gerekiyor. Aslında aklıma süper bir fikir geldi. Teknik servisin yanına gidip rica et,"kasa toplayabilir miyim?" diye. Sistem toplamak için üç aydan fazla araştırma yaptım. Araştırmalarımın çoğunda Technopat çıkıyordu. Tabi hevesli olduğum için Technopat'a katıldım ve mesaj sayısı yüksek üyelerin topladığı sistemlere bakıp öğrendim."Sistem toplama" konuları açtım veya yardım ettim. Kısaca bol bol araştır. Hatta random bütçeyle konu açıp sistem topla, beni etiketle ve eksik yanlarını söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı