Black Panther Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 85 7 Nisan 2018 #1 Merhaba ben bilgisayar toplayacaktım ama şöyle bir şey takıldı aklıma acaba topladıktan sonra yeniden Windows anahtarı alacak mıyım? Teşekkürler.
Merhaba ben bilgisayar toplayacaktım ama şöyle bir şey takıldı aklıma acaba topladıktan sonra yeniden Windows anahtarı alacak mıyım? Teşekkürler.
Çözüm Mr.Acar 7 Nisan 2018 Siz toplayacaksanız içinde işletim sistemi olmayacak, yani FreeDOS olacak. 50 TL'ye OEM Key alabilirsiniz. Windows 10 kurulum ve ISO için rehberimize bakabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Siz toplayacaksanız içinde işletim sistemi olmayacak, yani FreeDOS olacak. 50 TL'ye OEM Key alabilirsiniz. Windows 10 kurulum ve ISO için rehberimize bakabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 7 Nisan 2018 #2 Siz toplayacaksanız içinde işletim sistemi olmayacak, yani FreeDOS olacak. 50 TL'ye OEM Key alabilirsiniz. Windows 10 kurulum ve ISO için rehberimize bakabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Çözüm
Siz toplayacaksanız içinde işletim sistemi olmayacak, yani FreeDOS olacak. 50 TL'ye OEM Key alabilirsiniz. Windows 10 kurulum ve ISO için rehberimize bakabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
KS KS Black Panther Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 85 7 Nisan 2018 #3 Mr.Acar dedi: Siz toplayacaksanız içinde işletim sistemi olmayacak, yani FreeDOS olacak. 50 TL'ye OEM Key alabilirsiniz. Windows 10 kurulum ve ISO için rehberimize bakabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2018
Mr.Acar dedi: Siz toplayacaksanız içinde işletim sistemi olmayacak, yani FreeDOS olacak. 50 TL'ye OEM Key alabilirsiniz. Windows 10 kurulum ve ISO için rehberimize bakabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.