Dxnoz Picopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 1 hafta veya uzun süredir acmadığım bilgisayarım bugün acıp oyun oynadım normalde garip bir ses gelmezdi ama tuhaf bir ses fark ettim bende size sormak istedim. Bu kasadan gelen ses nedir? (oyun oynarken geliyor) normalde böyle bir ses gelmiyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video burada. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
1 hafta veya uzun süredir acmadığım bilgisayarım bugün acıp oyun oynadım normalde garip bir ses gelmezdi ama tuhaf bir ses fark ettim bende size sormak istedim. Bu kasadan gelen ses nedir? (oyun oynarken geliyor) normalde böyle bir ses gelmiyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video burada.
Çözüm Furkan_001 22 Haziran 2024 Coil Whine Ekran kartından geliyor bobin titreme sesidir zararı yok. FPS'i sabitlerseniz ses kesilir.
Coil Whine Ekran kartından geliyor bobin titreme sesidir zararı yok. FPS'i sabitlerseniz ses kesilir.
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 957 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Coil Whine Ekran kartından geliyor bobin titreme sesidir zararı yok. FPS'i sabitlerseniz ses kesilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Coil Whine Ekran kartından geliyor bobin titreme sesidir zararı yok. FPS'i sabitlerseniz ses kesilir.
KS KS Dxnoz Picopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Furkan_001 dedi: Coil whine. Ekran kartından geliyor bobin titreme sesidir zararı yok. FPS'i sabitlerseniz ses kesilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içimi rahatlatınız. Artı 0 Eksi
Furkan_001 dedi: Coil whine. Ekran kartından geliyor bobin titreme sesidir zararı yok. FPS'i sabitlerseniz ses kesilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içimi rahatlatınız.
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 957 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 Dxnoz dedi: Teşekkür ederim içimi rahatlatınız. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Kusura bakmayın geç saatte gördüm yanıtınızı. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Dxnoz dedi: Teşekkür ederim içimi rahatlatınız. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Kusura bakmayın geç saatte gördüm yanıtınızı. İyi akşamlar.