Collage Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 55 16 Nisan 2021 #1 Merhaba, arkadaşlar Android telefonumla nasıl bilgisayar üzerinden arama yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 16 Nisan 2021 #2 Telefon Bağlantısı aramaları ayarlama - Microsoft Desteği Telefon Bağlantısı uygulamasıyla çağrıları ayarlama ve yapma. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Telefon Bağlantısı aramaları ayarlama - Microsoft Desteği Telefon Bağlantısı uygulamasıyla çağrıları ayarlama ve yapma. support.microsoft.com
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 16 Nisan 2021 #3 Yakın zamanda Windows Telefonunuz yazılımına öyle bir özellik gelecek diye duydum. Artı 0 Eksi
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 16 Nisan 2021 #4 Microsoft Phone'ya da Skype üzerinden. Artı 0 Eksi
KS KS Collage Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 55 16 Nisan 2021 #5 LastPlayer dedi: Telefon Bağlantısı aramaları ayarlama - Microsoft Desteği Telefon Bağlantısı uygulamasıyla çağrıları ayarlama ve yapma. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Buna baktım da masaüstü olduğundan Bluetooth özelliği yok bende. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Telefon Bağlantısı aramaları ayarlama - Microsoft Desteği Telefon Bağlantısı uygulamasıyla çağrıları ayarlama ve yapma. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Buna baktım da masaüstü olduğundan Bluetooth özelliği yok bende.
webscreaming Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #6 Bilgisayardan telefon görüşmesi yerine en kolay çözümle telefondan arama yapmaya ne dersin? Artı -5 Eksi
KS KS Collage Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 55 24 Nisan 2021 #7 webscreaming dedi: Bilgisayardan telefon görüşmesi yerine en kolay çözümle telefondan arama yapmaya ne dersin? Genişletmek için tıkla... Burası iyicene ekşiye dönmeye başladı. Telefondan arama yapmasını biz de biliyoruz herhalde. Artı 0 Eksi
webscreaming dedi: Bilgisayardan telefon görüşmesi yerine en kolay çözümle telefondan arama yapmaya ne dersin? Genişletmek için tıkla... Burası iyicene ekşiye dönmeye başladı. Telefondan arama yapmasını biz de biliyoruz herhalde.