A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 10 Mayıs 2023 #1 Stardew Valley oyununa mod kurmak için android/data klasörüne dosya atmam gerekiyor ama bilgisayarıma bağladığım halde hiçbir dosyayı atamıyorum. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2023
Stardew Valley oyununa mod kurmak için android/data klasörüne dosya atmam gerekiyor ama bilgisayarıma bağladığım halde hiçbir dosyayı atamıyorum. Sorun ne olabilir?
Çözüm A A ARoolse 26 Kasım 2023 uguryvz dedi: Kanka aynı sorunu yaşıyorum da nasıl yaptım tam açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Klasörün içine girip dosyaları oraya atmak yerine dışarıdan klasörün üzerine sürükleyip içine attım.
uguryvz dedi: Kanka aynı sorunu yaşıyorum da nasıl yaptım tam açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Klasörün içine girip dosyaları oraya atmak yerine dışarıdan klasörün üzerine sürükleyip içine attım.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Mayıs 2023 #2 Neden atamıyorsun? Atarken uyarı mı veriyor? Ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 10 Mayıs 2023 #3 armas dedi: Neden atamıyorsun? Atarken uyarı mı veriyor? Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde etkileşime geçmiyorum ne sürükleyebiliyorum ne de yapıştırabiliyorum. Artı 0 Eksi
armas dedi: Neden atamıyorsun? Atarken uyarı mı veriyor? Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde etkileşime geçmiyorum ne sürükleyebiliyorum ne de yapıştırabiliyorum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Mayıs 2023 #4 Video kaydı atabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 10 Mayıs 2023 #5 armas dedi: Video kaydı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Son bir şey denedim ve işe yaradı data klasörünü açıp içine atmak yerine data klasörünün dışından atınca oldu gene de yardımın için teşekkürler. Artı 0 Eksi
armas dedi: Video kaydı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Son bir şey denedim ve işe yaradı data klasörünü açıp içine atmak yerine data klasörünün dışından atınca oldu gene de yardımın için teşekkürler.
uguryvz Femtopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 ARoolse dedi: Son bir şey denedim ve işe yaradı data klasörünü açıp içine atmak yerine data klasörünün dışından atınca oldu gene de yardımın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı sorunu yaşıyorum da nasıl yaptım tam açıklar mısın Artı 0 Eksi
ARoolse dedi: Son bir şey denedim ve işe yaradı data klasörünü açıp içine atmak yerine data klasörünün dışından atınca oldu gene de yardımın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı sorunu yaşıyorum da nasıl yaptım tam açıklar mısın
KS KS A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 26 Kasım 2023 #7 uguryvz dedi: Kanka aynı sorunu yaşıyorum da nasıl yaptım tam açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Klasörün içine girip dosyaları oraya atmak yerine dışarıdan klasörün üzerine sürükleyip içine attım. Artı 0 Eksi Çözüm
uguryvz dedi: Kanka aynı sorunu yaşıyorum da nasıl yaptım tam açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Klasörün içine girip dosyaları oraya atmak yerine dışarıdan klasörün üzerine sürükleyip içine attım.