Caltus Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 10 Mart 2021 #41 Hellblazer Aku dedi: Hayır kendin indirip kurmalısın. Önce update'i kurmalısın. Bilemiyorum, ben yutuptan video izleyerek aynen uyguladım BCML'yi. Genişletmek için tıkla... Updateden sonra kurmayı denedim hata verdi dlcsiz oynarsam eksiklik yaşar mıyım?
Hellblazer Aku dedi: Hayır kendin indirip kurmalısın. Önce update'i kurmalısın. Bilemiyorum, ben yutuptan video izleyerek aynen uyguladım BCML'yi. Genişletmek için tıkla... Updateden sonra kurmayı denedim hata verdi dlcsiz oynarsam eksiklik yaşar mıyım?
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #42 Caltus dedi: Updateden sonra kurmayı denedim hata verdi dlcsiz oynarsam eksiklik yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın, zırh, silah ve boss DLC'si bunlar.
Caltus dedi: Updateden sonra kurmayı denedim hata verdi dlcsiz oynarsam eksiklik yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın, zırh, silah ve boss DLC'si bunlar.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 10 Mart 2021 #43 Ellerinize sağlık şahane olmuş. Ama crack Windows 10 her ne kadar korsansa bu da korsan. Gerçekten ilginç moderatörlerimiz var...
Ellerinize sağlık şahane olmuş. Ama crack Windows 10 her ne kadar korsansa bu da korsan. Gerçekten ilginç moderatörlerimiz var...
Caltus Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 11 Mart 2021 #44 Primearc dedi: Ellerinize sağlık şahane olmuş. Ama crack Windows 10 her ne kadar korsansa bu da korsan. Gerçekten ilginç moderatörlerimiz var... Genişletmek için tıkla... Arkadaş herhangi bir link vermemiş sadece wiiusunda botw bulunan kişiler için hazırlamış.
Primearc dedi: Ellerinize sağlık şahane olmuş. Ama crack Windows 10 her ne kadar korsansa bu da korsan. Gerçekten ilginç moderatörlerimiz var... Genişletmek için tıkla... Arkadaş herhangi bir link vermemiş sadece wiiusunda botw bulunan kişiler için hazırlamış.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 17 Mayıs 2021 #45 Caltus dedi: Arkadaş herhangi bir link vermemiş sadece wiiusunda botw bulunan kişiler için hazırlamış. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde AIDA64 ile ilgili bir konu açıldı, adam sadece korsan kullanıyorum dediği an konuyu kapattılar. Moderatörleri savunmuyorum. Ama comodo antivirüs gibi ayarsız tepki veriyorlar.
Caltus dedi: Arkadaş herhangi bir link vermemiş sadece wiiusunda botw bulunan kişiler için hazırlamış. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde AIDA64 ile ilgili bir konu açıldı, adam sadece korsan kullanıyorum dediği an konuyu kapattılar. Moderatörleri savunmuyorum. Ama comodo antivirüs gibi ayarsız tepki veriyorlar.
Phobosmus Decapat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 49 26 Ocak 2022 #46 Önemli ayarları yapmama rağmen 30 FPS'i zor görüyorum. Bu işi bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Sistem: (GTX 1650 Super, Ryzen 5 1600, 16 GB RAM)
Önemli ayarları yapmama rağmen 30 FPS'i zor görüyorum. Bu işi bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Sistem: (GTX 1650 Super, Ryzen 5 1600, 16 GB RAM)
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.506 Makaleler 1 Yer Mersin 30 Nisan 2022 #47 O değilde bu forumda torrent crackli oyuna destek verilmiyordu. Ama bu yaptığımız aynı paralele geliyor. Nintendo için torrent e izin var galiba.
O değilde bu forumda torrent crackli oyuna destek verilmiyordu. Ama bu yaptığımız aynı paralele geliyor. Nintendo için torrent e izin var galiba.
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #48 Hocam klavye ile oynanıyor mu?
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 20 Mayıs 2023 #49 boratess1 dedi: Hocam klavye ile oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor. Ama biraz uğraştırır ayarları yapması. En iyisi gamepad ile oynamak.
boratess1 dedi: Hocam klavye ile oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor. Ama biraz uğraştırır ayarları yapması. En iyisi gamepad ile oynamak.
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #50 retr0_ dedi: Oynanıyor. Ama biraz uğraştırır ayarları yapması. En iyisi gamepad ile oynamak. Genişletmek için tıkla... gamepadim şuan azcık sıkıntılı o sebeple klavye deniceğim retr0_ dedi: Oynanıyor. Ama biraz uğraştırır ayarları yapması. En iyisi gamepad ile oynamak. Genişletmek için tıkla... nasıl hızlı ayar yaparım
retr0_ dedi: Oynanıyor. Ama biraz uğraştırır ayarları yapması. En iyisi gamepad ile oynamak. Genişletmek için tıkla... gamepadim şuan azcık sıkıntılı o sebeple klavye deniceğim retr0_ dedi: Oynanıyor. Ama biraz uğraştırır ayarları yapması. En iyisi gamepad ile oynamak. Genişletmek için tıkla... nasıl hızlı ayar yaparım