Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Zelda oynamak istiyorsan konuma bakabilirsin.

GoW 3 harici GoW oyunları stabil bi' şekilde çalışıyor. 3. oyun ise ortalama üstü bir sistemle oynanabilir halde.
Ben 3. oyunu stabil şekilde oynayamadım şahsen bayağı drop giriyor. Özellikle de boss savaşlarında bazen oyun çöküyor.

Hocam rica etsem red dead redemption 1 ve God of war 3 için de böyle bir rehber paylaşabilir misiniz?

Kendi. Pkg dosyamızı oluşturmak ne demek? Saatlerdir uğraşıyorum işlemler kolay da Last of Us'u elde edemedim. Birileri yardımcı olursa sevinirim nereden indirdiniz Last of Us'u.

30MB internetimle sıkıntısız PS Now ile 7 günlük deneme süresinde oynamıştım. İlgilenenler internetten araştırıp oynayabilir.

30MB internetimle sıkıntısız PS Now ile 7 günlük deneme süresinde oynamıştım. İlgilenenler internetten araştırıp oynayabilir.
PS Now'ın tüm açıkları kapatıldı.

Hocam rica etsem red dead redemption 1 ve God of war 3 için de böyle bir rehber paylaşabilir misiniz?
GoW 3 için birkaç yama daha bekleyeceğim açıkçası.

RDR 1 ise şu an oynanabilir halde değil. Xbox emülatörü olan Xenia ile bir rehber yapabilirim, orada daha iyi FPS alıyor.

Kendi. Pkg dosyamızı oluşturmak ne demek? Saatlerdir uğraşıyorum işlemler kolay da Last of Us'u elde edemedim. Birileri yardımcı olursa sevinirim nereden indirdiniz Last of Us'u.
Bunun için oyuna PS3 üzerinde sahip olmanız lazım diye biliyorum. Alıntıya bakın lütfen.
Eğer oyunun dosyalarını indirme konusunda bir sıkıntı yaşarsanız veya benimle aynı dosyaları indirmek istiyorsanız İrfan#6345 Discord adresinden ya da bulbulirfanefe@gmail mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.

İyi bari, sonunda halletmişsin. Ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim hocam, siz de bayağı yardım ettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…