Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Akıcı oynarsınız, bulanıklıktan kastınızı anlamadım. Görüntü bozulmaları son yamayla büyük oranda çözüldü.
Ben de birkaç kere indirmeyi düşündüm fakat ne zaman düzeldi dedilerse testlerde 5-10 fps alıyorlardı çok yararlı bir rehber hocam bir de yanlış hatırlamıyorsam Türkçe Dublaj vardı değil mi?

@Mehmet Yay genelde oyunlar 720P. Ayrıca akıcı oynarsınız.

Ben de birkaç kere indirmeyi düşündüm fakat ne zaman düzeldi dadılarsa testlerde 5-10 fps alıyorlardı çok yararlı bir rehber hocam bir de yanlış hatırlamıyorsam Türkçe Dublaj vardı değil mi?
Türkçe alt yazı var, dublaj yok.

Ben de birkaç kere indirmeyi düşündüm fakat ne zaman düzeldi dadılarsa testlerde 5-10 fps alıyorlardı çok yararlı bir rehber hocam bir de yanlış hatırlamıyorsam Türkçe Dublaj vardı değil mi?
İlk oyunda dublaj yok. Oyunun açılışında en aşağıdan Türkçe'yi seçip, ayarlardan alt yazıları açarsanız Türkçe alt yazılı oynarsınız.
Ben de birkaç kere indirmeyi düşündüm fakat ne zaman düzeldi dedilerse testlerde 5-10 fps alıyorlardı.
7 ay önce gelen yama ile adam ettiler. Geliştirilmeye devam ediyorlar.

"PS3_GAME, PS3_UPTADE adlı dosyaların olduğu klasörü buluyoruz" diye bir ibare var , her yere baktım bir türlü bulamıyorum o dosyaları da klasörü de. Nerede acaba bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…