Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Vallahi kral, 1050 Ti ile oynayamazın zaten ben demiyorum emulator olduğu için eğer cpun çok iyiyse 20 FPS oynarsın bende 30 FPS altına düşüyordu sildim RTX 2060 var bende i5 10400'de işlemci var.

Vallahi kral, 1050 Ti ile oynayamazın zaten ben demiyorum emulator olduğu için eğer cpun çok iyiyse 20 FPS oynarsın bende 30 FPS altına düşüyordu sildim RTX 2060 var bende i5 10400'de işlemci var.
öyle öyle de , konu sahibi saolsun bana çok yardımcı oldu ben zaten böyle işleri pek beceremem. 7 yıldır da hayalini kurduğum bir oyundu bir ara internet kafede oynamayı bile düşündüm. Ama ps olduğu için saatine 10 lira istiyorlar oturup rahat rahat oynayamıyor insan. İşlemcim de server işlemcisi x3440 bakalım nolacak diye bir deneyeyim dedim. Hüsran oldu. Ama hala yılmış değilim overclocku basıp deneyeceğim tekrar ölmek var dönmek yok

Oyunun tam haliyle çıkmadığını ve ortalama üstü bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu belirtmiştim.
Ortalama üstü sistemle de olmaz. Her yerde "Cyberpunk buglı, oynanmıyor" diye ağlıyor insanlar. Bu TLOU şu anda Cyberpunk'a kıyasla 6-7 kat daha sorunludur şu an.

@The G.O.A.T
Keşke silmeseydiniz zira ilerde sisteminiz yeterli bir duruma gelecektir. Ayrıca silmeden önce ayarlarınızı atabilirdiniz, belki yanlış bir ayar vardı. Neredeyse her ayar çok kritik.

@sivrisnake4
CPU'nuzu belirtir misiniz? Daha önce yazdıysanız, kusura bakmayın.

Yok yok yazmadım , xeon x3440.

Ortalama üstü sistemle de olmaz. Her yerde "Cyberpunk buglı, oynanmıyor" diye ağlıyor insanlar. Bu TLOU şu anda Cyberpunk'a kıyasla 6-7 kat daha sorunludur şu an.
İnsanların beklentisinin fazla olması, oynanamayacak halde olduğunu göstermez. Oyunun yarısını bitirdim ve tek sorun; tuğla, şişe vb. cisimleri kullanırken, aim yerinde siyah bir şey belirmesi.

@Darth.Vader 3600X ile 30-40 FPS alıyor. İnsanlar zamanında PS3 ile zevk aldıysa bu haliyle de alabilirler.
R5 2600-RX 570 kaç FPS oynatır 3600X ile 30 FPS alınıyorsa ben oynayamam sanırım.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Oyun geliştirilmeye devam ediyor. Ne kadar uzun sürer bilmiyorum ama beklemenizi öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…