Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Emulatör ise gerek yok. ''Goodbye have great time''

Ben 3600X ile hiç drop yemedim, sadece arada donup tepki vermiyor. Bu da normal bir şey.

3600 ile drop yemiyorum. FPS sahneye göre düşebiliyor bazen. Oyunu fazla alta almamaya ve durdurmamaya özen gösteriyorum. Bazen donuyor ve kapatıp tekrar açmam gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farkederseniz anlık droplar girebiliyor bazen.

3600 ile drop yemiyorum. FPS sahneye göre düşebiliyor bazen. Oyunu fazla alta almamaya ve durdurmamaya özen gösteriyorum. Bazen donuyor ve kapatıp tekrar açmam gerekiyor.
Drop sorunu eskide kaldı zaten, sizin gibi bir işlemcisi olan herkes oynayabilir. 10100F, 2400G gibi işlemcilerle deneyen birkaç kişi gördüm. Bazıları umutsuz vaka olduğu için direk sildi, bazılarıysa açtı ama normal olarak tatmin olmadı.

Attığınız videonun tarihi 26 Mayıs. RPCS3'ün TLoU hakkında paylaştığı son video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emulatör ise gerek yok. ''Goodbye have great time''
Başka bir yol bulduysanız, paylaşın biz de kullanalım hocam.
@Geralt Icepoty
Şu an RDR için araştırma yapıyorum. Zaman veremesem bile rehber gelecek, beklemede kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…