Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Hocam birisi oyuna yeni bir güncel geldiğini ve FPS'nin ciddi arttığını yazmış YouTube kanalında. Doğru mudur?

Yalan öyle bir şey yok mimari değişmedikçe FPS değişmez sadece grafikler yükseltilebilir. Cell mimarisi her şeyi altını üstüne getiriyor.

İmza ayarlarında görünen sisteminiz ile muhtemelen 15-20-30 FPS arasında sürekli gidip gelirsiniz. Güzel bir oyun deneyimi sunmayabilir.
Genel olarak 30 civarı fps alacağım söyleniyor. Bir de katmanlı sis ayarını kapatınca artış sağlıyormuş diyorlar.
"Luckily with a recent update ,the games patch manager allows us to "disable layered fog". Now i am able to play most of the game with 50-60 fps." (RPCS3 youtube kanalına gelen bir yorum)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@İrfan B Beklentim 60 değil ama 30-35 altına hiç düşmez ise güzel olur.

Onun yerine PS NOW alabilirsiniz. 1 haftalık deneme ile oyunu bitirirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yukarıda attığım videoda, Joel Ellie'yi yukarı kaldırırken oyun donuyor. Firmware yüklemeden girmeyi denedim. Çözüm bulamadım şimdilik. Siz bir bakabilir misiniz acaba?
@nevrloss TV @İrfan B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…