Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Hocam 4800H ve 5600M ile God of War oyunlarında kaç FPS alırım? Bir bilginiz var mı?
Listeden "Playable" olanları ısınma sorununuz olmazsa rahat bir şekilde oynarsınız diye düşünüyorum.

Liste: RPCS3 Sony PlayStation 3 Emulator

God of War 3 için ise şu videoya bakabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geliştirenler R7 3700x ile aldıkları FPS'i paylaşmış, oradan pay biçebilirsin. Ayrıca son birkaç aydır God of War ile ilgilendikleri de çok açık. Bu fotoğraf ise bunu kanıtlar nitelikte:

Yuzu emulator deniyorum 1 haftadır. Sistemin ne kadar yüksek ise o kadar yüksek FPS veriyor oyunlar. Tabi Emulatorun sürümüne göre de değişiyor oyunların performansı.

Ama kısaca yine senin sisteminin gücüne bakıyor bu tür emulatorler

İyi bir sisteminiz yok ise zaten zevk vermiyor. 30 FPS altı da oynanmıyor.

R5 3600X, 1650 Super ile yeni güncelleme ve patch dosyası ile 30 FBS altına nadir iniyorum. Ortalama 35-50 FBS alıyorum. Ayrıca klavye ile gerçekten çok zor. Ayrıca oyunun tadı klavye ile çıkmıyor. (45 FBS'ye ormanlık ve açık alanlar dahil değil).

Eline sağlık.

Ayrıca şunu belirteyim, emulatör tam optimize olmadığı için ne kadar zorlarsa zorlasın sistemin en fazla %30'unu kullanıyor. Performans düşüklüğünün de bir nevi sebebi bu. Her yamada oyunun oynanabilirliği daha da artıyor.

2-3 yıl öncesinde Tetris'i açarken zorlanan bir programdan bahsediyoruz.

Elinize sağlık @Traviss Bickle hocam
Böyle bir rehber arıyordum. Çok teşekkür ederim. Size bir şekilde ulaşıp dosyanızı isteyeceğim. Umarım 2060+ R5 3600 ile oynayabilirim.
Tabii, yazımın sonunda belirttiğim adreslerden bana ulaşabilirsiniz.

Ben 2600 ile oynayabileceğinizi düşünüyorum.
Eğer oyunun dosyalarını indirme konusunda bir sıkıntı yaşarsanız veya benimle aynı dosyaları indirmek istiyorsanız İrfan#6345 Discord adresinden ya da bulbulirfanefe@gmail mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.

Zaten TLoU da tam hazır değil. İkisini de katarsak, bu performansa iyi bile denilebilir.
Gmail adresinize yazdım hocam.
Gelen kutunuzu kontrol edin hocam, cevap yazdım.

Teşekkürler hocam.

Zaten TLoU da tam hazır değil. İkisini de katarsak, bu performansa iyi bile denilebilir.

Gelen kutunuzu kontrol edin hocam, cevap yazdım.
Teşekkürler hocam. Karşıma çıkan "bu dosya çok fazla indirildi veya görüntülendi" engelini de aşmayı başardım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…