Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Oyuna ikinci kez başladım. İnanılmaz hızlı ilerlediğimi söyleyeyim. Bir şey daha var.
İlk oyunu bitirdiğinizde yaptığınız silah geliştirmeleri ve can barını yükseltmek gibi şeyler, ikinci kez oyuna başladığınızda oraya aktarılıyor. İkinci oyunda inanılmaz bir kolaylık sağlıyor bu.

Silahlar da kalıyor mu? Yani:
Oyunun en başında bile alev silahı vb. silahlara sahip oluyor muyuz?

Silahlar da kalıyor mu? Yani:
Oyunun en başında bile alev silahı vb. silahlara sahip oluyor muyuz?
Olmuyoruz. Ama o silahları aldığımızda, önceki oyunda yaptığımız bütün geliştirmelere sahip oluyoruz. Önceki oyunda altıpatlar ve 9 mm tabancanın bütün geliştirmelerini yapmıştım. Aldığımda, bütün geliştirmeleri tam olarak geldi. Bir şey daha var. "Hap" simgeli şeyler ile can yükseltme, dinleme modunun görüş alanını arttırma ve ateş ettiğimizde silahın sallanmasının azalmasını sağlamak gibi şeyleri yaptıysak, yeni oyuna aktarılıyorlar. Önceki oyunda can barının bütün geliştirmelerini yapmıştım mesela. Oyuna, canım dolu olarak başladım. Uzun lafın kısası, o silahları tekrar almalıyız. Ama aldığımızda, o geliştirmelere tekrar sahip oluyoruz.

Anladım, güzelmiş bu ya. Kolaylık sağlıyor, 2. oynayışta sıkılmamızı engeller hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…