Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Hocam elinize sağlık baya detaylı olmuş.

İşlemci önemli demişsiniz benim işlemci 4600H, ekran kartı da 1650. Last Of Us ve Uncharted serisi için ekran kartı darboğaz yapar mı? Nasıl bir performans alırım?

Teşekkürler.

Daha önce, işlemcinize yakın bir işlemciyle The Last of Us oynamayı denemiştim. Pek iç açıcı değildi açıkçası. Oyundan soğumamak için, oynamayın bence.

Uncharted serisi için de çok büyük oranda aynı şeyler geçerli olur diye tahmin ediyorum.

Hocam biraz baktım da 10400F e oynatır demişsiniz Cinebench R20 puanlarını karşılaştırdım.
4600H: 450-3400 10400F: 433-3200. Yanlış argümanları mı karşılaştırdım bilmiyorum.

İşlemcinize yakın derken hangi işlemciydi mesela?

Ek olarak: Bu oyunlar Ingame de olduklarından dolayı playable lar daha mı iyi performans gösterecektir?

@genkin9
Şöyle anlatayım, 10750H ile oynama fırsatı bulmuştum. Ortalama 20-23 FPS alıyor, sizin işlemcinizle performansları yakın.

Evet, Ingame durumunda oldukları için kötü performans alırsınız.

i3-9100F ve GTX 1050 Ti ile sizce Last of Us da 30 FPS alabilir miyim? Sanmıyorum ama sormak istedim.

O zaman Chole
Uncharted 3 --- 3600 ve son yama ile şu an oynanabiliyorişlemci kullanımı %70-90 arası sürekli.8 çekirdekli işlemcilerle test etmek lazım.2K 30-60 fps arası dalgalanıyor.Sadece shader cache oluştururken anlık fps düşü oluyor o kadar.

i3-9100F ve GTX 1050 Ti ile sizce Last of Us da 30 FPS alabilir miyim? Sanmıyorum ama sormak istedim.
Maalesef hocam.

Hocam 3600 ile Uncharted oyunları için test yapar mısınız? CPU kullanımı, derecesi, GPU kullanımı, derecesi ve FPS içeren bir test çok iyi olur. 1080p ve 1440p ayrı ayrı olursa mükemmel olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneme çekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…