Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Bu yöntem The Last Of Us Part II için de geçerli mi?
Hayır, değil. İkinci oyun arkadaşın dediği gibi PS4'e ve PS5'e çıktı. RPCS3 bir PS3 emulatorü.

Sence denemeye değer mi yer yer 30 FPS'in altına düşmesi can sıkar mı?
Ben 3600 sahibi değilim. Dolayısıyla, sorunuzu şöyle cevaplıyorum:
Sahneye göre değişiyor. Kimi zaman 15 FPS gördüğüm oldu. "Speedboost" ayarını açarsanız daha iyiye gidebilir. 30 FPS aldığım yerler de oldu, kimi sahnede 50 FPS gördüm. Değişkenlik gösteriyor.

Heyecanlandım bir anda sanırım optimizasyon sıkıntısı var. 10600 ve RX 580 ile akıcı oynayabilir miyim sizce?

@İrfan B

Hocam, çok çok özür dilerim. Size mesajı yazdığınızda, başka biri de mesaj yazmıştı. Ona cevap verdikten sonra sizi unutmuşum.

Evet, sıkıntılara rağmen 10600 ile oynarsınız. Tekrardan özür dilerim.

3600 ve 1660 ile az önce Gow3 bitirdim oyun belki 50 defa çöktü ama oyundaki autosave sayesinde çok bişey kaybetmedim.Yalnız Gow3 efsane ya...

Son olarak TLOU dosyalarını internetten bulamadım da eğer siz biliyorsanız özelden atma şansınız var mı?
3600 ve 1660 ile az önce Gow3 bitirdim oyun belki 50 defa çöktü ama oyundaki autosave sayesinde çok bişey kaybetmedim.Yalnız Gow3 efsane ya...
Henüz Playable sürümde değil sanırım, bence tam sürüm çıktığında bu sorunlar ortadan kalkacaktır çünkü GoW 1 ve 2'de herhangi bir sorun yok.

Bana korsan gibi geliyor. Birkaç oyun için konsol almak istemeyen o zaman biz neden konsola para verdik. Bu bana göre korsan.
Bende x360,Ps3,Ps4 var.Yaptığın harcemelar vs den kendin sorumlusun.Ailecek en çok zevk aldığımız oyun Zumba fitness oda Xbox ta.Yok ben şurda şu kadar para verdimde siz şimdi bunu şöyle yapıyorsunuz tarzı yaklaşım bana samimi gelmiyor,kusura bakmayın.Neticede hepimiz Türkiye"de yaşıyoruz....

Hocam bu arada elinize sağlık. Benim hem bilgisayar kötü ama PS4 üzerinden oynuyorum.

Bana korsan gibi geliyor. Birkaç oyun için konsol almak istemeyen o zaman biz neden konsola para verdik? Bu bana göre korsan.
Evet, korsan olmasına rağmen, bu konu onaylandı.

Evet, korsan olmasına rağmen, RPCS3'ün Discord'unda ilk kural korsana destek yoktur diye geçiyor.

Evet, korsan olmasına rağmen, rehberde hem korsan yolu hem orijinal yolu olduğunu söyledim.

Evet, korsan olmasına rağmen, forumda bu konu hakkında konu açıldığında teknik destek sağlanıyor.

Hocam bu arada elinize sağlık. Benim hem bilgisayar kötü ama PS4 üzerinden oynuyorum.
Teşekkürler.

E-mail'den yazdım bakarsanız sevinirim.
Mail gelmedi hocam. Dilerseniz, ben size atayım.

Bu arada neden bu kadar tepki verdiniz bilemedim. Sonuçta PS özel oyununu bilgisayarda bir program ile oynuyorsun.

Neyse hocam boş ver tartışma olmasın. Bende bilgisayarda mod yapılıyor diye biliyorum bu yüzden kötü bir bilgisayarım olsa bile deneyeceğim.
Bu arada üste verdiğiniz değil korsan yolu kullanırsak korsan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…