Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Manny,Owen,Mel,Jordan,Danny,Nora,WLF daha hatırlayamadığım arkadaşlarını ekibini kaybetti. Tek taraflı bakıyorsun.

Hocam her oyunda oluyor mu bu olay? Mesela persona 5 oynasam aynı yöntemleri yaparak çalışır mı?
Her oyunda ayni degil hocam. Ozellikle TLoU en karisik oyunlardan, baska oyunlar icin onu referans almak yanlis olur.

"Playable" oyunlar, birbirine benzer. Yine de bunlar da tamamen benzemez. GoW 1-2, Demon's Souls gibi.

"Ingame" oyunlar ise hep farkli olur. Birkac ayari yanlis yaptiginizda acilmama ihtimali bile var. GoW 3, TLoU 1 gibi.

Anladım hocam saolun kısacası uğraşmak ve araştırmak lazım yapmak için.

Ben aby sevmiyorum. Oyuna doktorun kızını eklediler o kızda babasının intikamı için sonra gitti ilk oyunun ana karakterini öldürdü...
Ben diğerlerinin aksine hikayeyi beğendim ama son sahnede birisi ölmeliydi. Belki de 3. oyun için açık kapı bırakıldı bilemiyoruz.

Manny, owen, mel, jordan, danny, nora, wlf daha hatırlayamadığım arkadaşlarını ekibini kaybetti. Tek taraflı bakıyorsun.

Manny için sadece şunu diyorum.

Öldün işte pendejo.
Ben diğerlerinin aksine hikayeyi beğendim ama son sahnede birisi ölmeliydi. Belki de 3. oyun için açık kapı bırakıldı bilemiyoruz.

Hocam tartışma çıkmasın. Bence saçma olmuş hikaye ben canlı derslere gidiyorum herkese iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…