Çözüldü Bilgisayar USB belleği görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Selamlar, USB belleğimi bilgisayara takıyorum, Windows'un standart aygıt algılama bildirim sesi çalıyor, sonra herhangi bir hata sesi çıkmıyor fakat USB belleğimi göremiyorum hiçbir şekilde. Görev çubuğunun yanındaki yukarı oka basınca donanımı güvenle kaldır ve medyayı çıkart işareti çıkıyor, aygıt ve yazıcılar kısmında da görünüyor ama USB belleğin kendisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB belleğinin içinde bir şey yoksa biçimlendirmeyi dener misiniz ya da Rufus tarzı bir programla dener misiniz?
Selamlar, USB belleğimi bilgisayara takıyorum, Windows'un standart aygıt algılama bildirim sesi çalıyor, sonra herhangi bir hata sesi çıkmıyor fakat USB belleğimi göremiyorum hiçbir şekilde. Görev çubuğunun yanındaki yukarı oka basınca donanımı güvenle kaldır ve medyayı çıkart işareti çıkıyor, aygıt ve yazıcılar kısmında da görünüyor ama USB belleğin kendisi yok.

Disk yönetimine bakar mısınız? Veya Rufus ile biçimlendirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı