Bilgisayar uyku moduna geçmiyor, touchpad hiçbir şekilde çalışmıyor

Yüce Beratus

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR5 4800Mhz
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 3050 Ti
Anakart
ASUSTEK FA507RE
İşlemci
AMD Ryzen 7 6800H with Radeon Graphics, 32
Son 1 haftadır laptopum kapağını kapatınca uyku moduna geçmiyor. Fanları çalışmaya devam ediyor, ekranı açtığımda ekran bir süre siyah kaldıktan sonra açılıyor (yani uyku moduna geçmiş gibi).

Son 4 gündür bilgisayarı açtığımda touchpad çalışmıyor, birkaç kez yeniden başlattığımda düzeliyor. Ek bir fare takınca onu çalıştırıyor ama hiçbir şekilde touchpad çalışmıyor.

Son 2 gündür ekranı kapattığımda bir süre sonra tekrar açtığımda ya bilgisayarı yeniden başlatılırken yakalıyorum ya da mavi ekran sorunu veriyor.

1 hafta önceki bütün güncelleştirmeleri kaldırdım ama değişen bir şey yok.

Dosya Ekleri

• 20221105_214007.jpg
    20221105_214007.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 31
Son 1 haftadır laptopum kapağını kapatınca uyku moduna geçmiyor. Fanları çalışmaya devam ediyor, ekranı açtığımda ekran bir süre siyah kaldıktan sonra açılıyor (yani uyku moduna geçmiş gibi).

Son 4 gündür bilgisayarı açtığımda touchpad çalışmıyor, birkaç kez yeniden başlattığımda düzeliyor. Ek bir fare takınca onu çalıştırıyor ama hiçbir şekilde touchpad çalışmıyor.

Son 2 gündür ekranı kapattığımda bir süre sonra tekrar açtığımda ya bilgisayarı yeniden başlatılırken yakalıyorum ya da mavi ekran sorunu veriyor.

1 hafta önceki bütün güncelleştirmeleri kaldırdım ama değişen bir şey yok.
Bilgisayar modeli nedir? Sürücüler kurulu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı