berkeeren34 Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 91 7 Eylül 2020 #1 Bilgisayarıma format atmadan önce boş durduğunda 20 dakikda da geçiyordu uyku moduna. Şu an yine aynı ayarı yaptım ama geçmiyor. Neden olabilir?
Bilgisayarıma format atmadan önce boş durduğunda 20 dakikda da geçiyordu uyku moduna. Şu an yine aynı ayarı yaptım ama geçmiyor. Neden olabilir?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #2 Sağ tık, görüntü ayarları, sol taraftan güç ve uyku. Orda. Uyku moduna ne zaman geçeceğini ayarlarsın. Artı 0 Eksi
Sağ tık, görüntü ayarları, sol taraftan güç ve uyku. Orda. Uyku moduna ne zaman geçeceğini ayarlarsın.
KS KS berkeeren34 Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 91 7 Eylül 2020 #3 Mehmet A dedi: Sağ tık, görüntü ayarları, sol taraftan güç ve uyku. Orda. Uyku moduna ne zaman geçeceğini ayarlarsın. Genişletmek için tıkla... ayarladım zaten ss atabilirim ama geçmiyor uyku moduna Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Sağ tık, görüntü ayarları, sol taraftan güç ve uyku. Orda. Uyku moduna ne zaman geçeceğini ayarlarsın. Genişletmek için tıkla... ayarladım zaten ss atabilirim ama geçmiyor uyku moduna