J Jawend Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 RAM Lexar Thor 2x16 32fb SSD veya HDD modeli Adata Legend 850lite 1tb Ekran kartı Inno3d 4070 Super Anakart BIOSTAR B650MP-E Pro DDR5 6000 AM5 İşlemci Ryzen 5 7500f Bilgisayar 5 dakika uyku ayarlı ama uyku moduna geçmiyor. Başlat seçeneğinden uyku moduna aldığımda ise bilgisayarı yeniden başlatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayar 5 dakika uyku ayarlı ama uyku moduna geçmiyor. Başlat seçeneğinden uyku moduna aldığımda ise bilgisayarı yeniden başlatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm J J Jawend 15 Haziran 2024 İsmail Evece dedi: İşletim sistemin lisanslı mı? Ve Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Hayır lisanlı değil fakat sorunu buldum USB 3.0 portuna konsol takılıydı ve konsolu çıkardıktan sonra sorun çözüldü.
İsmail Evece dedi: İşletim sistemin lisanslı mı? Ve Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Hayır lisanlı değil fakat sorunu buldum USB 3.0 portuna konsol takılıydı ve konsolu çıkardıktan sonra sorun çözüldü.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 İşletim sistemin lisanslı mı? Ve Windows kaç? Artı 0 Eksi
KS KS J Jawend Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 İsmail Evece dedi: İşletim sistemin lisanslı mı? Ve Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Hayır lisanlı değil fakat sorunu buldum USB 3.0 portuna konsol takılıydı ve konsolu çıkardıktan sonra sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
İsmail Evece dedi: İşletim sistemin lisanslı mı? Ve Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Hayır lisanlı değil fakat sorunu buldum USB 3.0 portuna konsol takılıydı ve konsolu çıkardıktan sonra sorun çözüldü.