Çözüldü Bilgisayar uyku modunda kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iCmqwResmii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma büyük bir oyun indireceğim. Uyku moduna geçiyorum ancak 20-25 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyor internette araştırdım bir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarıma büyük bir oyun indireceğim. Uyku moduna geçiyorum ancak 20-25 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyor internette araştırdım bir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Hocam, uyku modunda indirme duraklıyor zaten, o yüzden tavsiye etmiyorum.

Denetim Masası.
Pil ayarları.
Ekran kapatıldığı zaman yapılacakları seçin.
Ekran kapatıldığı zaman: Hiçbir şey yapma.

Artı -1 Eksi
Hibernation kaynaklı problem yaşıyorsunuz. Güç seçeneklerinden "Hibernate After" karşısındaki süreyi uzattığınız taktirde bilgisayarınız uyku modunda kapanmayacaktır.

Hibernate ve normal uyku arasındaki fark nedir?

Normal uyku modunda tüm verileriniz geçici belleğe yazılır. (RAM)
Hibernate modunda ise tüm verileriniz sabit depolama donanımınıza yazılır. Böylelikle RAM'e güç verme gereksinimi ortadan kalkar. Günümüzde SSD ile sistemler saniyeler içinde açıldığından Hibernation uyku modundan çok daha cazip bir bekletme tercihidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı