Çözüldü Bilgisayar uyku modundayken mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Utku98

Decapat
Daha fazla  
2 kere başıma geldi. Uykuya alıyorum aradan biraz zaman geçiyor açtığımda mavi ekran vermiş oluyor. Kendim biraz baktım ama anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya: 072825-40031-01.rar

Çözüm
Hangi sürücüleri güncellemem gerekli.
Ekran kartı. Önce DDU ile kaldırın ekran kartı sürücüsünü. Sonra ekran kartının sitesinden en yeni WHQL sürücüyü kurun.
İnceledim. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en yeni WHQL sürücüyü kurun.

Hyper-V, sanallaştırma açıksa kapatabilirsiniz. Sanırım sistem uyku modundan uyanmaya çalışırken yanıt vermemiş sürücü. Bu nedenle mavi ekran almışsınız.

İnceledim. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en yeni WHQL sürücüyü kurun.

Hyper-V, sanallaştırma açıksa kapatabilirsiniz. Sanırım sistem uyku modundan uyanmaya çalışırken yanıt vermemiş sürücü. Bu nedenle mavi ekran almışsınız.

O nedir ve nasıl kapatılır?

O nedir ve nasıl kapatılır?
Sanallaştırma, bilgisayarın fiziksel donanımından ayrı olarak sanal çalışmasını sağlar. Sanal makinelerle uğraşmıyorsanız gereksizdir. O öneri isteğe bağlı bu arada. BIOS'dan kapanıyor. Virtualization diye de geçer. Onu yapmanıza gerek yok. Sürücü işlemini halledip geri dönüş yapın.

Sanallaştırma, bilgisayarın fiziksel donanımından ayrı olarak sanal çalışmasını sağlar. Sanal makinelerle uğraşmıyorsanız gereksizdir. O öneri isteğe bağlı bu arada. BIOS'tan kapanıyor. Virtualization diye de geçer. Onu yapmanıza gerek yok. Sürücü işlemini halledip geri dönüş yapın.

Ekran kartı. Önce DDU ile kaldırın ekran kartı sürücüsünü. Sonra ekran kartının sitesinden en yeni WHQL sürücüyü kurun.

Çözüm

Kurdum. Umarım düzelmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı