Charwy Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #1 Bilgisayarım uyku modundayken otomatik açılıyor hiçbir şey yapmamama rağmen. Sorunu nedir?
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.280 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 30 Kasım 2021 #2 Dış bağlantı birimlerinde kısa devre oluşuyor olabilir mesela hoparlör bağlantınızın anakarttan USB portundan güç alması gibi. Artı 0 Eksi
Dış bağlantı birimlerinde kısa devre oluşuyor olabilir mesela hoparlör bağlantınızın anakarttan USB portundan güç alması gibi.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #3 Şu gönderiye bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows 10 Uyku Modundan Kendi Kendine Uyanıyor Windows 10 kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarımı uyku moduna aldıktan sonra yaklaşık yarım saate kendi kendine uyanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Şu gönderiye bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows 10 Uyku Modundan Kendi Kendine Uyanıyor Windows 10 kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarımı uyku moduna aldıktan sonra yaklaşık yarım saate kendi kendine uyanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? www.technopat.net
KS KS Charwy Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #4 Teşekkürler yaptım. Artı 0 Eksi