Bilgisayar uykudayken kulaklık ve mouse ışığı yanıyor

wyusuf58w

Hectopat
Bilgisayarı kapattığımda sorun yok tüm ışıklar sönüyor fakat uykudayken kulaklık ve mouse ışığı sönmüyor klavyenin sönüyor eski klavyemde aynıydı yeni klavyemde aynı klavyelerin herhangi bir PC yazılımı yok. Bilgisayar ışığı yanmasına rağmen mouseden uyandırılamıyor sadece açma düğmesinden uyandırılabiliyor. Uykudayken mouse ve kulaklık ışığınıda kapatmanın bir yolu var mıdır?

Bilgisayarlar uyku modundayken USB üzerinden elektrik vermeye devam eder. Bunu değiştiremezsin. Ya da bir tane Switch'li USB Hub alıp bilgisayar uyku modundayken Switch'i kapatırsın.

Bazen açık bırakıp gidiyorum uykuda sönmediğini unutup. 1 2 saat sonra geliyorum ışıklar yanmaya devam ediyor bu yüzden sordum cevaplar için teşekkür ederim. Peki bu mouse ile uyandırma nasıl oluyor eskiden laptop kullanıyordum mouseyi oynatınca açılıyordu bilgisayar bunda her seferinde açma tuşuna basmak gerekiyor.

Bazen açık bırakıp gidiyorum uykuda sönmediğini unutup. 1 2 saat sonra geliyorum ışıklar yanmaya devam ediyor bu yüzden sordum cevaplar için teşekkür ederim. Peki bu mouse ile uyandırma nasıl oluyor eskiden laptop kullanıyordum fareyi oynatınca açılıyordu bilgisayar bunda her seferinde açma tuşuna basmak gerekiyor.

Mouse oynatınca PC uyku modundan çıkmaz, pil ayarlarında belli bir dakikadan sonra ekranı kapat ayarı var onu ayarlamanız gerek bir süreden sonra ekran kapanır fareyi oynatıncageri açılır.

Mouse oynatınca PC uyku modundan çıkmaz, pil ayarlarında belli bir dakikadan sonra ekranı kapat ayarı var onu ayarlamanız gerek bir süreden sonra ekran kapanır fareyi oynatıncageri açılır.
Eski laptop biraz farklıydı açılıyordu ondan sonraki laptopumda tıklayarak açılıyordu. Bunda mouse klavye filan hiçbiriyle uykudan çıkmıyor sadece güç tuşuyla uykudan çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı