Bilgisayar vantilatör ile soğutulabilir mi?

Nasıl vantilatörü altına bağlarsan belki ama yakınında üfürdetirsen sanmam.
Ama etki edeceğini de sanmam. Onun için onu harika bir açıyla ayarlaman gerek onu. Soğutma dizaynı var onların.

Bu arada laptop mu?
Laptopsa dediklerim daha çok geçerli.

Bilgisayarım çok ısınıyor. Vantilatör kullansam fanlara zarar gelir mi?

Vantilatör'ün gücünü bilgisayarın PSU'sunu kullanıp almazsan veya fanlara düşürüp fanlara zarar vermezsen sorun olacağını sanmıyorum.
Ama onu güzel bir şekilde ayarlamalısın ki iyi soğutabilsin.

Ben vantilatör ile soğutuyordum eskiden ekran kartım çok ısınıyordu o zamanlar küçüktüm Zula çok iyi gelmişti Zula'nın heyecanıyla her 10 dk bir 1 dk vantilatör ü kaldırarak kasaya doğrultuyordum işe yarıyordu.

Hem de harika olur sıkıntı da olmaz, yakınından üfletirsen çok iyi olur. Eskisinden daha iyi olacağı da kesindir. Tüm donanımlar nefes alır. Sistemsel olarak da neden ısınıyor onu çözmen de daha doğru olurdu açıkçası. Kasa dar alan da veya havasız ortamda ise sıcaklık kaçınılmaz olur.

Nasıl vantilatörü altına bağlarsan belki ama yakınında üfürdetirsen sanmam.
Ama etki edeceğini de sanmam. Onun için onu harika bir açıyla ayarlaman gerek onu. Soğutma dizaynı var onların.

Bu arada laptop mu?
Laptopsa dediklerim daha çok geçerli.

Soğutucum var ama işe yaramıyor onu altına koyup altta boşluk oluşturup vantilatör ile soğutuyum diyorum. Laptop evet özellikleri fena değil ama fazla ısınııyor.
Gözle görülür fark yaratacağını sanmam.

20 30 dereceye kadar etki ettiğini iddia edenler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı