Bilgisayar ve elektrik çift dal okunur mu?

Hayır orada okumuyorum lakin orada okuyan arkadaşım var ve aşırı zor diyor 1. sınıfı geçemedi. Bense dokuz eylüldeyim ve burasının da oradan aşağı kalır bir yanı yok.

Cevap için teşekkür ederim. Ama bu zorluk meselesini ben farklı düşünüyorum.

Yanlış anlamayın ama herkese göre değişen bir zorluk var. Bende zor bir mühendislik okudum ve üniversite sıralaması benden daha iyi olan arkadaşım 1. sınıf tekrarı yapmak zorunda kaldı ben 3 ders kalarak geçtim. Ben okulu 4 yılda normal sürede tamamladım arkamdan 2 yıl uzatanlar bile oldu. Ama aynı zamanda bizim biraz saf diye baktıklarımız çap yaptı. Diğer bölümü uzatarak bitirdi ama sonuçta bitirdi. Ben sonradan anladım başlayan bir şey bitiyor zaten. Ve sonucunda eğer değecekse bir iki yıl uzaması bir şey geciktirmiyor.

Herkese göre değişiyor. Iyte için zor diyorlar ama çap yapanları da duydum. Hatta şu an aktif birisi varmış bilgisayar ve elektrik çap ya da yan dal yapan ama ona ulaşamadım kim olduğunu bilmiyorum. Kişiden kişiye değişen etmenler var yani. Ben süreci işleyişi merak ediyorum o yüzden deneyimleyen birini arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı