R retrodogukan Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 378 Yer Menteşe 9 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar masaüstü bilgisayarda 4 GB RAM, dizüstünde 4 GB RAM var ben bu masaüstündekini dizüstüne ekleyebilir miyim?
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarda 4 GB RAM, dizüstünde 4 GB RAM var ben bu masaüstündekini dizüstüne ekleyebilir miyim?
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 9 Haziran 2020 #2 retrodogukan dedi: Arkadaşlar masaüstü bilgisayarda 4 GB RAM, dizüstünde 4 GB RAM var ben bu masaüstündekini dizüstüne ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef dizüstü RAM'i farklı masaüstü RAM'i farklı. Artı 0 Eksi
retrodogukan dedi: Arkadaşlar masaüstü bilgisayarda 4 GB RAM, dizüstünde 4 GB RAM var ben bu masaüstündekini dizüstüne ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef dizüstü RAM'i farklı masaüstü RAM'i farklı.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 9 Haziran 2020 #3 Hayır, ekleyemezsiniz. Dizüstünde olanı, masaüstündeki anakarta takma olasılığınız var ancak tersi olmuyor. Artı 0 Eksi
Hayır, ekleyemezsiniz. Dizüstünde olanı, masaüstündeki anakarta takma olasılığınız var ancak tersi olmuyor.