Bilgisayar ve monitör seçimi

Peki MediaMarkt veya Vatan Bilgisayar'dan önerebileceğiğniz var mı? Teknosa da olur.

NVIDIA fanboyluğu belli oldu. Güzel:) Bende diyorum bir insanın 8 GB VRAM 5 yıl demesi için fanboy olması gerek diye. 60 serisinde tekrar eden bir sorun yok. NVIDIA sürücü konusunda zaten daha iyi. Ama AMD eskisi gibi de değil. Daha iyi artık. 4070 Ti vs 7900XT olsaydı, 4070 Ti alan adama bir şey denmez. Ama 3070 ve 6800 kıyas bile edilemez resmen. 6800 bu seviyedeki en iyi kart. Yüksek VRAM, düşük güç tüketimi, OC yatkınlığı ne arasan var.

Tavsiye edilirken bile 6000 serisi eski AMD kartları gibi değil sorunlar büyük ölçüde giderildi diye övülen kart NVIDIA eşleniği varken alınmaz. Watmann'den kafanı kaldıramazsın nolduğunu anlamazsın. Bir türkler para olmadığı için NVIDIA varken AMD tavsiye ediyor millete. AMD ekran kartı almak isteyen açsın forumlara wattman başlıklarına balsın

Tavsiye edilirken bile 6000 serisi eski AMD kartları gibi değil sorunlar büyük ölçüde giderildi diye övülen kart NVIDIA eşleniği varken alınmaz. WattMan'den kafanı kaldıramazsın ne olduğunu anlamazsın. Bir türkler para olmadığı için NVIDIA varken AMD tavsiye ediyor millete. AMD ekran kartı almak isteyen açsın forumlara WattMan başlıklarına balsın.

NVIDIA fiyat performans değil.

NVIDIA fiyat performans değil.

Hocam fiyat performans için AMD alıp iki eski sürücüye dönme işini sadece Türkler yapıyor zaten. Medeni ülkelerde AMD NVIDIA kıyası yapana gülerler büyük ihtimalle. 20 FPS daha fazla alacam diye 25-26K verdiğin sistemde sürücü arıyorsun. Türkler anlamaz malesef ama dolar 25'i vurmuşken çok takılmamak lazım isteyen alabilir

Tavsiye edilirken bile 6000 serisi eski AMD kartları gibi değil sorunlar büyük ölçüde giderildi diye övülen kart NVIDIA eşleniği varken alınmaz. Wattmann'den kafanı kaldıramazsın ne olduğunu anlamazsın. Bir Türkler para olmadığı için NVIDIA varken AMD tavsiye ediyor millete. AMD ekran kartı almak isteyen açsın forumlara WattMan başlıklarına balsın

Hiçbir şey bildiğin yok. WattMan tek "n" ile yazılır. 60 serisi alanların büyük kısmı memnundur. NVIDIA F/P olmuyor. 6800 varken 3070 almak için. NVIDIA zombisi olmak lazım. Her önüne gelen yorum yapmasın?

Hiçbir şey bildiğin yok. WattMan tek "n" ile yazılır. 60 serisi alanların büyük kısmı memnundur. NVIDIA F/P olmuyor. 6800 varken 3070 almak için. NVIDIA zombisi olmak lazım. Her önüne gelen yorum yapmasın?

Vaaaay tek "n" ile yazılıyormuş ne kadar da bilgili olmalısın. 60 serisi alanların büyük kısmı memnundur kısmında havaya uçtum. Memnun olmayan kısma galiba siz iki eski sürücüye dön hacım watmann sadece ekran kartından kaynaklanmıyor yan parçalar da önemli diye avutuyorsunuz

Vaaaay tek "n" ile yazılıyormuş ne kadar da bilgili olmalısın. 60 serisi alanların büyük kısmı memnundur kısmında havaya uçtum. Memnun olmayan kısma galiba siz iki eski sürücüye dön hacım WattMan sadece ekran kartından kaynaklanmıyor yan parçalar da önemli diye avutuyorsunuz

NVIDIA fanboylarında akıl arınmaz zaten, adam markaya tapıyor. O sorunlar eskidi kaldı, tekrar eden bir sorun yok diyorum. Hala sen öyle avut kendini diyorsun. Sana vereceğim cevaplara yazık. Daha 30 gönderisi olan, neyin ne olduğunu bilmeyen birini ciddiye almam. Kaç tane AMD, NVIDIA kart kullandım ben.

Selam. Ben yakın zaman içerisinde bir sistem toplayacağım. Daha doğrusu sistemi buldum. Sistem PRIME-DUAL3060 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu. Fiyat olarak da uygun buldum ben. Birkaç yükseltme yapınca da 19 bin oluyor sizce nasıl bir sistem? Bir de monitör konusuna gelince de Amazon.com.tr / Amazon.com.tr / CASPER Excalibur 27'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu üç monitör arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Eğer her ikisi de kötü diyorsanız bana en düşük 165 Hz ve 27 inç veya buna yakın bir sayıda monitör önerebilir misiniz?

NVIDIA illa şart mı? Ve bütçeyi ne kadar arttırabilirsiniz? O sistem alınmaz çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı