Bilgisayar video izlerken donuyor

SSQcX

Decapat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
AMD Ryzen™5 7600 AM5 3.8GHz 32MB 65W 6CE 6LCE
ASUS PRIME B620M-K AM5 mATX 6400MHz
XPG Lancer Blade Siyah DDR5 5600MHz CL46 2X8GB
Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 SSD
ZALMAN S4 PLUS
MegaMax 600W PSU
1. CASPER Excalibur 27” Curved 200Hz 1ms
2. 20” 75hz 5ms
Sony Dualshock 4
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
4070
Anakart
a620m k
İşlemci
r5 7600
Baştan özetleyeyim, 3. kere oluyor video izliyorum internet yavaş yüklüyor video takıla takıla gidiyor bende durdurdum videoyu telefonda Instagram'da geziniyorum internet kendine gelsin diye. Açtım videoyu, tam ekran video tıklıyorum işlemiyor ama arkada videoyu falan durdurup oynatabiliyorum yan ekranda başlat çalışıyor ama tıklayınca uygulamalar yanıt vermiyor falan ekran kartı resetliyorum Windows Gezgini'ni yeniden başlatıyorum çözülmüyor bilgisayar tuşundan resetlemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mıdır?

Aynı sorunu yaşıyorum ama internetten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Video izlerken 10dk sonra ekran donuyor ama videoyu durdurabiliyorum. Oyun oynarken böyle bir sorun olmuyor nedense. Sorunu bulabildiniz mi?

Aynı sorunu yaşıyorum ama internetten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Video izlerken 10dk sonra ekran donuyor ama videoyu durdurabiliyorum. Oyun oynarken böyle bir sorun olmuyor nedense. Sorunu bulabildiniz mi?

Maalesef aynısı bende de oluyor bilgisayarı kullanırken sorun yok ama bilgisayarla uğraşmıyorken yani video falan izlerken bu olay yaşanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı