Bilgisayar virüs kaptı

Daha fazla  
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Ben bir Minecraft sunucusunda oyniyorum. Bayağı tanıdık bir sunucu orada hile misin değil misin diye arada şüphelileri kontrol ediyorlar. Beni de kontrole aldılar sunucu tanıladık ve güvendik olduğu için güvendim. Bazı dosyaları kontrol ettik (Discord'da ekran acıyorum bakıyor var mı diye hile ) sonra bana Discord'dan 2 dosya attı dedi bunlar senin sildiğin dosyaları görmene yarıyor bende beyinsiz gibi güvendim ve dediğini yaptım. Sonrasında tamam temizsin dedi çıktım sesten ve fark ettimki ki.
Kont görevlisi beni engellemiş. Dosyaları tarattığımda virüslü çıkıyor ve saat 17 sularında da istemsiz şekilde Google hesabı giriş izni ve Instagram kodu geldi. Ne yapacağım kaspersy ile birkaç dosyasını sildim ama geçti mi bilmiyorum yardımınız lazım. Sunucuda BoxPVP dedin mi direk akla gelen prestijli sunuculardan günde 100'den fazla kişi kont oluyor bende olurken bunu yaşadım nasıl silebilirim dosyayı PC'mden bilgili veya tavsiyesi olan biri varsa direk yazsın çok telaşlandım.

Dosya Ekleri

• 1723745771729.png
    1723745771729.png
    16,3 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Ben bir Minecraft sunucusunda oyniyorum. Bayağı tanıdık bir sunucu orada hile misin değil misin diye arada şüphelileri kontrol ediyorlar. Beni de kontrole aldılar sunucu tanıladık ve güvendik olduğu için güvendim. Bazı dosyaları kontrol ettik (Discord'da ekran acıyorum bakıyor var mı diye hile ) sonra bana Discord'dan 2 dosya attı dedi bunlar senin sildiğin dosyaları görmene yarıyor bende beyinsiz gibi güvendim ve dediğini yaptım. Sonrasında tamam temizsin dedi çıktım sesten ve fark ettimki ki.
Kont görevlisi beni engellemiş. Dosyaları tarattığımda virüslü çıkıyor ve saat 17 sularında da istemsiz şekilde Google hesabı giriş izni ve Instagram kodu geldi. Ne yapacağım kaspersy ile birkaç dosyasını sildim ama geçti mi bilmiyorum yardımınız lazım. Sunucuda BoxPVP dedin mi direk akla gelen prestijli sunuculardan günde 100'den fazla kişi kont oluyor bende olurken bunu yaşadım nasıl silebilirim dosyayı PC'mden bilgili veya tavsiyesi olan biri varsa direk yazsın çok telaşlandım.

Anti-Virüs indirerek kaldırma şansınız olabilir. Eğer olmazsa format atın.

Void Client hile diye biliyorum Minecraft için.
Ancak diğerini bilmiyorum.

+ olarak Kaspersky açıkken Malwarebytes ile de tarama yapın virüs kalmaz diye düşünüyorum. Çünkü bu tarz insanların attığı virüsler genelde yıllardır piyasa olan toollarla yapılmış oluyor.

2 adımlı doğrulama açmayı da unutmayın tüm hesaplarınızda (tarayıcınıza kayıtlı olan).

Hangi sunucu? Dosyayı buraya atar mısınız?
kaspersyla tam tarama yaptım silmedi yani tespit etmedi dosyayı atıp virüsün ne yaptıgını inceliycek birisi varmı ??
Avast! veritabanında ekli. Tam tarama yaptığında tespit edip silecektir.

Hangi sunucu? Dosyayı buraya atar mısınız?
hocam atamıyorum dosyayı buraya discordunuz varsa atıyım ordan

Anti-Virüs indirerek kaldırma şansınız olabilir. Eğer olmazsa format atın.
format atarken dosyalarımı sakla seçeneğini seçersem de gider dimi virüs

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı