Bilgisayar virüs nedeniyle kafayı yedi

Bilgisayarınızda MSConfig'i kontrol edin başlatta sizin haberiniz olmadan açılan uygulamalar olabilir.

Yav abicim o Kaspersky'ın kimbilir kaçıncı sürümü git 2020 versiyonunu yükle bir de ya paranla satın al ya da Free versiyonunu kullan crackli Full yükleme

İlk başta görev yöneticisine bakın hangi program bilgisayarı tüketiyor. Ondan sonra ŞİDDETLE öneririm MalwareBytes kurun. Bütün virüsleri sanki toz parçasıymış gibi söküp atıyor.
Yav abicim o Kaspersky'ın kimbilir kaçıncı sürümü git 2020 versiyonunu yükle bir de ya paranla satın al ya da Free versiyonunu kullan crackli Full yükleme

Hocam bilgisayara bir tane hariç hiç bir bilmediğim program kullanmadım diyor. Crack ne alaka?

Sanırım RAT türünde virüs bulaşmış interneti keserseniz virüs çalışmaz haberiniz olsun.

Oda olabilir hocam. Ama ben bu kadar güçlü bir virüs tanımıyorum MEMZ hariç.

MEMZ mi MEMZ bir trojan, gizlenmez. Yapacağı şeyi anında yapar. Arkadaş RAT veya spyware diye tabir ettiğimiz virüs türüne yakalanmış olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…