Bilgisayar virüslü mü?

yasirbakır

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
PC'de bu uyarıları verdi. Kaldıra bastım ama kullanmadığım bir RAR dosyası arkada bir şeyler yapar mı diye korktum. Bakın bir de bu PES indirdim onda da virüs var gibi. Sonra chat Engine de virüslü gibi bir bakar mısınız? O kadar virüssüz dediler PES'e. VirusTotal linkini bıraktım.

aaaaa.JPG

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.JPG

ggggggg.JPG

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.JPG

sssss.JPG

PC'de bu uyarıları verdi. Kaldıra bastım ama kullanmadığım bir RAR dosyası arkada bir şeyler yapar mı diye korktum. Bakın bir de bu pes indirdim onda da virüs var gibi. Sonra chat Engine de virüslü gibi bir bakar mısınız? O kadar virüssüz dediler Pes'e. VirusTotal linkini bıraktım.

Eki Görüntüle 2226813

Eki Görüntüle 2226814

Eki Görüntüle 2226815

Eki Görüntüle 2226816

Eki Görüntüle 2226817

Maalesef virüslü gibi duruyor en sağlıklisı format atmak.
Ama genede bir Kaspersky taraması yap.

Sırasıyla indirip tarama yap. Sonuçları yaz.

Malwarebytes'le tarama yap sil. Sadece trojan.

Ayrıca o siteyi nereden buldun dostum. Benim bildiğim en fazla reklam yazılımı falan kuran siteler var zaten Google'a PES 2013 indir yazsan ilk başta çıkıyor. Büyük ihtimal birisi attı size bunu.

Son düzenleme:
PC'de bu uyarıları verdi. Kaldıra bastım ama kullanmadığım bir RAR dosyası arkada bir şeyler yapar mı diye korktum. Bakın bir de bu pes indirdim onda da virüs var gibi. Sonra chat Engine de virüslü gibi bir bakar mısınız? O kadar virüssüz dediler Pes'e. VirusTotal linkini bıraktım.

Eki Görüntüle 2226813

Eki Görüntüle 2226814

Eki Görüntüle 2226815

Eki Görüntüle 2226816

Eki Görüntüle 2226817

Virüslü arkadaşların dediği antivirüsleri kullanarak teker teker tarama yap en sonunda tam tarama yap.

Bilgisayarıza Malwarebytes indirerek önce hızlı tarama ardından tam tarama yapın. Bunları yaparken telefonunuzdan önemli hesaplarınızın şifrelerini değiştirin ve 2 adımlı doğrulama koyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı