Bilgisayar VS Bisiklet

Arkadaşlar sizce hangisi? Bu yaz birini alacağım çok oyun delisi değilim, alsam biraz oynar bırakırım Döngü şeklinde. ama bisikleti baya kullanacağım sanırım kararsız kaldım. Yaş:16

Aslında senin ihtiyacına bağlı. Mesela şehir merkezine uzak bir yerlerde oturuyorsan bisiklet çok iş görüyor. Ayrıca bisiklete alıştığın zaman araba ile seyahat etmeyi bırakıyorsun resmen. Fakat şehir merkezine yakınsan zaten bisikletin zevkine sürmekten başka esprisi kalmıyor. Eğer benim yaptığım gibi ulaşımı bisiklet ile yapmaya alışırsanız gayet güzel olur.
Eğer bisiklet alacaksanız en aşağı 24 vites olmasını öneririm. Hatta imkanınız olursa 27 alın. Kendim 27 kullanıyorum ve cidden güzel. 21.vites artık benim için başlangıç vitesi. :)

İkisini de eşit sevsen bütçeye göre öneri yapardım ancak görünen o ki senin için bisiklet daha iyi olur.

Önemsiz not: Şimdi bisiklet sürdüm, geldim. Foruma girer girmez karşıma ilk çıkan konu bu oldu. :)

Rockrider-Btwin alma, biri önermiş ondan yazma ihtiyacı hissettim. Mosso falan al. Nedeni basit; mosso gibi markalar daha kaliteli bileşenler kullanıyor, ayrıca kadrosu sağlam bisikletler üretiyor. Rockrider ise tam anlamıyla para tuzağı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı