Bilgisayar vs Playstation 4 vs Xbox One

Maddi açıdan hangisi avantajlı?

• Bilgisayar

• Playstation 4

• Xbox One

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

maximus8282

Hectopat
Daha fazla  
Şuan PS4 sahibiyim ancak oyun fiyatları multiplayerın ücretli oluşu sebebiyle PC toplamayı düşünüyorum ancak farz edelim topladım sürekli sistem güncellemem mi gerekiyor, her çıkan oyunda acaba kaldıracak mı diye endişe ediliyor mu? Daha önce oyun PC'si toplamadım.

Burada PC'nin her işe yarıyor oluşu önemli değil sadece oyun için düşünürsek nasıl bir tercih yapmalıyım?
Yoksa oyun laptopu mu alayım?

PC dünyasında oyun fiyatları konsollara göre daha ucuz ama sürekli donanıma para vermek zorunda kalacaksam konsol mu avantajlı kalıyor?

Lütfen herhangi birşeyin fanlığını yaparak veya konuyu PC&Konsol tartışmasına çevirerek değilde mantıklı bir şekilde cevaplarsak faydalı olacak.

Pc alman daha yararına olur. Oyun laptop da iyi olabilir fakat bir yere gitmiyorsan yani mobil kullanmayacaksan performanstan ödün vermenin anlamı yok. Ve konsollardaki oyunlar cep yakıyor. Sırf onun için dahi masaüstü toplanır.

Öncelikle şu anki ps4 oyunlarından zevk alıyorsan, orta halli topladığın bir gamer pc'nin vereceği performansla ihya olursun çünkü ps4 çalıştırabilsin diye render mesafesini ksıyorlar, grafikten ödün veriyorlar falan. Artık firamalarda isyan ediyor bu konuda elimizi ayağımızı bağlıyor konsollar diye.

Ayrıca 2500-3000 lira civarı bir bütçeyle toplayacağın bir bilgisiyar, şu an her oyunu bundan bir kaç yıl sonra çıkacakları en yüksekte değil ama yüksekte veya normalde rahat rahat oynatacaktır 60FPS üstü. Sürekli yeni sistem toplaman gerekmez yani.

Daha önce toplamamış olman sorun değil bütçeni ve kullanım alanlarını belirterek konu açarsan burda çok iyi anlayan, toplayan arkadaşlar var yardım kesinlikle edeceklerdir. Ayrıca Technopat'ın sistem tavsiyeleri var güncel oluyorlar, onlara da bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı