Bilgisayar vs PS5

Daha fazla  
PC özellikleri.
Ryzen 5 5600X.
2x8 16 GB XPG D41 RGB RAM.
A320-F anakart.
Aorus Master LCD RTX 3070 Ti.
750W PSU.
Kasa Xigmatek pano s

Sistem bu şekilde monitörüm ViewSonic VX3480 34inç 3440x1440 çözünürlüğünde.
(Sistem şu an bende var ve çok memnunum ama satıp PS5 mi alsam diye düşünüyorum)

Konsol 21:9 ekran oranını destekliyormu diye bi araştırın isterseniz. 32:9 desteklemediği için pc'ye geçmek durumunda kalmıştım, 21:9 destekliyormu hatırlayamadım. Bu ekdan olayından önce ben gayet memnundum konsol konforundan. Sadece aç ve oyna rahatlığı çok iyi.

PC özellikleri.
Ryzen 5 5600X.
A320-F anakart.
750W PSU.
Kasa Xigmatek pano s

(Sistem şu an bende var ve çok memnunum ama satıp PS5 mi alsam diye düşünüyorum)

Bence onun yerine yurt dışı PS 5 Pro alın şu an aldığınız görüntü kalitesine yakın bir performans versin PS 5 şu an aldığınız FPS ve görüntü kalitesine göre düşük kalır ama yine de bir şey e ilgi duyarsınız yazılım veya editörlük tarzı PS 5 ile bunları yapamazsınız.

PC özellikleri.
Ryzen 5 5600X.
A320-F anakart.
750W PSU.
Kasa Xigmatek pano s

Hocam en basiti şöyle anlatabilirim size farkını. Twitter'da FM videoları çeken bir kanal sahibi, EAFC 26'yı alıyor ve 4050'li bilgisayarında EAFC 26'yı oynayamıyor. Elbette her sistem özelliğine hakim değilim ancak şu an nasıl PS3-PS4 oyunları hala oynanabiliyorsa PS5 oyunları da yıllarca sıkıntısız oynanabilecek. Bilgisayarda ise böyle değil. Belli bir süre sonra donmalar, takılmalar başlayacak, her yeni oyun çıktıkça gereken sistem gereksinimleri artacak ama PS6 çıkmadığı sürece aynı oyunlar en yüksek kalitede, en yüksek performansla PS5 SLİM ve PRO'da rahatlıkla oynanabilecek. Bunları da göz önünde bulundurun ancak tabii ben burada çalıştığım yerin bana tahsis etmiş olduğu laptopa sahip olarak yorum yapıyorum. Bilgisayarda işiniz varsa ve sık sık kullanıyorsanız bilgisayar daha mantıklı.

Üniversite okuyorum ek olarak iPad kullanıyorum. Fakat bilgisayarın yokluğunu çekerim gibi geldi dediğim gibi bilgisayarımdan memnunum ama aklıma öyle bir kurt düştü. Acaba alsam nasıl olur gibisinden. Çoğu arkadaşım da bu fikrime DualSense al aynı mantık diye yorumlaştı. Sizin yorumlarınızla birlikte sanırım vazgeçicem PS5 ten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite okuyorum ek olarak iPad kullanıyorum. Fakat bilgisayarın yokluğunu çekerim gibi geldi dediğim gibi bilgisayarımdan memnunum ama aklıma öyle bir kurt düştü. Acaba alsam nasıl olur gibisinden. Çoğu arkadaşım da bu fikrime DualSense al aynı mantık diye yorumlaştı. Sizin yorumlarınızla birlikte sanırım vazgeçicem PS5 ten.
Alma. Üniversite için gerekli olur. Tabletin de olması daha da güzel. Bu ikili daha güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı