Bilgisayar vs Telefon

Arkadaşlar selamlar. 7'ye gidiyorum. Telefonum da yok, bilgisayarımda yok. Sizce ne almalıyım?

Ne için lazım? Bir kere telefon şart. Allah korusun başına bir şey gelirse senin ya da yanındakilerin ailene ulaşabilmesi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda bence telefon al, iletişim için de iyi olur senin açından. Bilgisayar alıp oyunlara bağlanırsan geleceğin etkilenebilir.

Arkadaşlar selamlar. 7'ye gidiyorum. Telefonum da yok, bilgisayarımda yok. Sizce ne almalıyım?
PC'siz de yaparsın bir şeyler bir yere kadar ama Telefon hayatının her zamanı için geçerli. Telefon bas baya şart.

dare edebileceğin bir telefonun var ise bilgisayar almak çok daha mantıklı. Bilgisayar her şekilde telefondan çok daha işe yarar.
Adam direk Telefon yok demiş idarelik olsa var derdi herhalde.

PC'siz de yaparsın bir şeyler bir yere kadar ama telefon hayatının her zamanı için geçerli. Telefon bas bayağı şart.

Adam direk telefon yok demiş idarelik olsa var derdi herhalde.

Ya idarelik bir şey çok para tutmaz zaten o anlamda dedim.

Hocam bence bir gün aileniz size telefon almak zorunda kalacak ondan dolayı PC almak daha mantıklı.

Ailenle o kadar uzak değilsen, yanında abin ablan varsa, düzenli olarak evde tek kalmıyorsan telefon yaşın için o kadar da şart değil. Aksine 7. sınıf için tam bir bağımlılık başlangıcı.
Eğer öğrenmeye hevesliysen bilgisayardan pek çok şey öğrenebilirsin. Sadece yazılım vs. bahsetmiyorum; en ufak bir araştırmada, konu anlatımında bile önüne daha fazla kapı açılıyor. Tabi onu da lol, valorant bağımlılığına dönüştürmediğin sürece.

Ama konudan sapma iznimiz varsa benim tavsiyem tablet alman olur. Hem seneye LGS hazırlanırken kolaylık sağlar, hem oyununu oynarsın, hem araştırmanı yaparsın. Telefon gibi tek hamleyle açamadığın için o kadar bağımlılık yapmaz, bilgisayar gibi en ufak bir şeye bakman için uzun süreler harcaman gerekmez. İletişim için de gayet kullanışlı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı