Bilgisayar Windows 11'den sonra yavaşladı

Yacamar

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX580 8GB
ASUS PRİME B450M K2
RYZEN 3 3100
CORSAİR 2X8GB RAM
Meslek
Serbest Meslek
Birkaç gün önce hem format atıp hem Windows 11 yükledim ama önceki performansımı hiç alamadım. Önceden çok hızlı açılıyordu uygulamalara da hızlı giriyordu. Ama şu an hem yavaş açılıyor hem açıldıktan sonra biraz beklemem lazım oluyor. Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız Windows 10'dan 11'e geçtikten sonra yavaşladıysa 10'a geri dönmeyi düşünebilirsiniz veya Windows 11 LTSC sürümünü deneyebilirsiniz. Windows 11'deyken format attıysanız formatı doğru ve sorunsuz gerçekleştirdiğinizden emin olun.

Bilgisayarınız Windows 10'dan 11'e geçtikten sonra yavaşladıysa 10'a geri dönmeyi düşünebilirsiniz veya Windows 11 LTSC sürümünü deneyebilirsiniz. Windows 11'deyken format attıysanız formatı doğru ve sorunsuz gerçekleştirdiğinizden emin olun.

Windows 10'dan 11'e geçtim tekrardan 10'a geçmek istiyorum fakat anakart ekran kartı sürücüleriyle uğraşmak istemiyorum. Bir de oynadığım oyunda ilerlemem kaybolsun istemiyorum. Dosyaları silmeden geçmek mümkün mü? Ya da 2. el ekran kartı ve işlemci aldım sıkıntı onlarda olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı