Bilgisayar Windows 7 onarım ekranında kaldı

Arda Kaplan

Hectopat
Ben evde bulduğum bir HDD'yi taktım. Belli ki eskiymiş. Sonra açarken normal mi açılsın onarma modu mu dedi, ben de onarma modunu seçtim bozuk ise onarılsın diye. Burada kaldı, mouse hareket ettirebiliyorum. Ne yapmam lazım?

Not: Win 7 olduğunu düşündüğüm için Win 7'de konu açıyorum, yanlış ise kusura bakmayın.

IMG_20210215_103846.jpg

Normal mod ile denedim tekrar kapandı geri açıldı hep böyle oldu aynısını güvenli mod ile denediğimde de yaşadım sadece bu şekilde açınca böyle oluyor F8'deki her şeyi denemeye başladım en sonunda birinde Boot volume mavi ekran hatası verdi çözümünü tam bilmiyorum ama sanırsam Windows 7 CD'si lazımmış.

Normal mod ile denedim tekrar kapandı geri açıldı hep böyle oldu aynısını güvenli mod ile denediğimde de yaşadım sadece bu şekilde açınca böyle oluyor F8'deki her şeyi denemeye başladım en sonunda birinde Boot volume mavi ekran hatası verdi çözümünü tam bilmiyorum ama sanırsam Windows 7 CD'si lazımmış.

Format atmaktan başka çareniz yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı