Bilgisayar yandı ve ekran gelmiyor

KAYA9063

Hectopat
Bugün aniden bilgisayarım bir yerinden duman çıktı ve PC kapandı. Açtım, çalışıyor ama ekran gelmiyor. İlginç yanı bende eski, fazla parça var, farklı anakart denedim, aynı. Farklı işlemci, aynı. Farklı RAM, aynı sonuç. Bir de işlemci fanını çıkardım, işlemci ısınmıyor, sadece azıcık sıcaklık hissediyorum.

Dostum burada onca insan parça değiştirmeyi önermiş, sende hepsini değiştirdim diyorsun. Hepsini değiştirdiysen daha niye çalışmasın yahu, bilgisayarın kasası mı bozuk, yeni kasanın içine topla o zaman, tüm parçaları başkalarıyla değiştirdiğinde yeni bir bilgisayar toplamış oluyorsun zaten çalışmama ihtimali nasıl olabilir ki?

Artı -1 Eksi

Başka anakarrta taktım taktiğim gibi o anakartda ekran kartı soket yerlerinin aşağısı yandı

Reis o zaman sen bir PSU değişmeyi koy kafana, ondan kaynaklı bence artık.

Son anakart bükücü. Hocam her şeyi takıp denemişsiniz geriye bir tek PSU kalıyor.

Herkese teşekkürler sorun PSU daydı değiştirdim oldu işlemcim hiç ısınmıyordu hatta işlemci RAM takmasamda PC çalışıyordu neyse herkese teşekkür ederim iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…