This is man crazy
Hectopat
Arkadaşlar sürekli 30 40 TL vermekten sıkıldım attığı formatlar hızlandırmıyor kendim nasıl hızlandırabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
![]()
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarlawww.technopat.net
Buarada format hızlandırmaz.Arkadaşlar sürekli 30 40 TL vermekten sıkıldım attığı formatlar hızlandırmıyor kendim nasıl hızlandırabilirim?
Format bilgisayarı hızlandırmaz, hızlandırıyorsa bilki o bilgisayarda virüs vb. vardır ve onu silerek hızlandırmıştır. Yakın zamanda Microsoft Windows 10'u ücretsiz yaptı sebebi ise hala Windows 7'de olan bir sürü kullanıcı olması ve onları Windows 10 kullanmaya teşvik etmek istemeleri. Eğer format atmak istiyorsan link "https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209"
Ayrıca Technopat'ın gayet güzel Windows 10 rehberi mevcut "UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat"
[/
[QUOTE.Peki knk ben nasıl hızlandırabilirim bu bilgisayarı neler alayımFormat bilgisayarı hızlandırmaz, hızlandırıyorsa bilki o bilgisayarda virüs vb. vardır ve onu silerek hızlandırmıştır. Yakın zamanda Microsoft Windows 10'u ücretsiz yaptı sebebi ise hala Windows 7'de olan bir sürü kullanıcı olması ve onları Windows 10 kullanmaya teşvik etmek istemeleri. Eğer format atmak istiyorsan link "https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209"
Ayrıca Technopat'ın gayet güzel Windows 10 rehberi mevcut "UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat"
Kanki bilgisayarla hiç aram hiç yok yani anlamıyorum onu nerden anlarımBu arada problemin bence diskte. Harddisk'mi kullanıyorsun yoksa SSD'mi. HDD ise kaç yıllık?
Nasıl hızlandırabilirim açılırken vesaire kapanırken gibi ne almalıyımFormatı önerilen rehber sayesinde atabilirsiniz ancak format atmak bilgisayarınızı var olan hızından ileriye taşımayacaktır. Format atmak diskinizi temizleyip, biçimlendirmeye yarar yani bir virüs kaynaklı yavaşlama varsa sadece onu çözebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.