Bilgisayar yavaşladı ve internet bağlantısı kesildi

KargaReis27

Decipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Konuya hemen giriş yapıyorum. Az önce bilgisayarım yavaşladı ve internet bağlantısı kesildi. Bunu sormamım sebebi bir siteye girdim ve o anda oldu. Malwarebytes yüklüydü tarattım bir şey çıkmadı. Sizce bir şey var mı? Yani Malwarebytes düzgün çalışıyor çünkü daha önce PC'me virüs girdiğinde sorunumu 5 dk da çözmüştümve aylardır sorun yoktu. Bence bir şey yoktur ama yine de bilen birine sormakta fayda vardır diye düşündüm. Ha bu arada internetim bugün yüklü bir indirme yaptığım için yavaşlamışta olabilir. Burada hata bende de olabilir.

Pcne virüs girdiğinde ne yapmıştın. Büyük ihtimal onla alakası yoktur da. Bu arada viris programı sana kaspersky öneririm. Sitede sıkıntı yapmış olabilir

Çok boş yaptım sanırım *

Pcne virüs girdiğinde ne yapmıştın. Büyük ihtimal onla alakası yoktur da. Bu arada viris programı sana kaspersky öneririm. Sitede sıkıntı yapmış olabilir

Çok boş yaptım sanırım *
Yok hocam boş yapdım diye düşünmeyin. PC ye virüs girdiğinde Malwarebytes ile çözmüştüm. Ben Malwarebytes kullanıyorum ancak belki kaspersky da indiririm.

Kaspersky öneririm

Umarım konuya bir çözüm bulursunuz

Virüs olabilir bilemedim. Kaspersky daha güçlüdür hocam. Bir deneyin derim :)

Hocam yüklü bir indirmeden bahsetmişsinizde tam olarak nedir bu?

İnternet bendede kesilmişti bir sıkıntı yoktu o konuda ethernet kullandım öneririm daha iyi kullanırsınız.

Kaspersky öneririm

Umarım konuya bir çözüm bulursunuz

Virüs olabilir bilemedim. Kaspersky daha güçlüdür hocam. Bir deneyin derim :)

Hocam yüklü bir indirmeden bahsetmişsinizde tam olarak nedir bu?

İnternet bendede kesilmişti bir sıkıntı yoktu o konuda ethernet kullandım öneririm daha iyi kullanırsınız.
İlk olarak hocam Virüs olduğunu sanmıyorum çünkü konu sanırım çözlüdü. Yüklü bir ündürme derken bir kaç oyun indirdim ve biraz fazla internet gitti denebilirir. Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı