İnternet Yavaşladı Önümü Göremiyorum

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
O kadar yavaşladı ki Youtube'da HD video izleyen ben şu an 360p ile acı çekerek izliyorum. Daha ayın yarısındayız kotanın dolması imkansız. Tek bende mi böyle?

Şimdi de şunu açmış izliyordum ha... :) Çok hoş anlatmışlar ama ellerine sağlık. :D Oyun masal gibi yarısındayım videonun...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız ben orada alt yazıyı okuyorum. Siz orada yukarıda konuşuyorsunuz. :D

Videoyu izledikçe buraya yazıyorum, bir an Ali Güngör sonsuza kadar orada kalacak zannettim. :D 9:30 - 40 civarı... :)

Neyse internet gerçekten yavaş...:mad:

Son düzenleyen: Moderatör:
AKK aşmış olma ihtimaliniz de var. Ya da arka plandaki programlardan birisi indirme yapıyor olabilir.

Bazı kişiler 360p bile zor buluyor. Kıymetini bilin.

Aynen öyle 144P video dahi izleyemez hale geldik. Ali Güngör az önce bir twit attı: https://twitter.com/Dramatoryum/status/435490851351830529

Twitter değişmiş. Pek kullanan birisi değilim girmişken Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü takip edeyim dedim. :) Demek genel bir sorun var. Eskiden dalga geçerdik izleniyorum olaylarına...

Bu cümleden sonra Cem Yılmaz'ın o kesitini paylaşacaktım CIA bizi izliyor diye... Google'ı açamadım... :D :D Çok rezil bir yavaşlama var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı