A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 15 Ekim 2020 #11 Sistem bilgisi verin arkadaş, kafayı yiyeceğim. Kullanmadığınız arka plan programlarını kapatın, HDD yavaşlaması için Disk Defrag yapabilirsin.
Sistem bilgisi verin arkadaş, kafayı yiyeceğim. Kullanmadığınız arka plan programlarını kapatın, HDD yavaşlaması için Disk Defrag yapabilirsin.
S Süleyman Mert Taşkın Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 196 15 Ekim 2020 #12 O Görkem dedi: Belki ekran kartı bozuk belki RAM'i bozuk her şey olabilir bozuk PC'ye SSD alınca düzeliyor mu PC sence? Çok işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Göreceğiz.
O Görkem dedi: Belki ekran kartı bozuk belki RAM'i bozuk her şey olabilir bozuk PC'ye SSD alınca düzeliyor mu PC sence? Çok işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Göreceğiz.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 15 Ekim 2020 #13 Süleyman Mert Taşkın dedi: Eğer bu dediğim olmazsa virüs bulaşmıştır güzel bir virüs temizleme programı bul ve virüsü kaldır. Genişletmek için tıkla... Kanka bilip bilmeden konuşamasan mutlu olurum. Süleyman Mert Taşkın dedi: Emin misin? Göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Göreceğiz bakalım.
Süleyman Mert Taşkın dedi: Eğer bu dediğim olmazsa virüs bulaşmıştır güzel bir virüs temizleme programı bul ve virüsü kaldır. Genişletmek için tıkla... Kanka bilip bilmeden konuşamasan mutlu olurum. Süleyman Mert Taşkın dedi: Emin misin? Göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Göreceğiz bakalım.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 15 Ekim 2020 #14 Süleyman Mert Taşkın dedi: Emin misin? Göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Ya sabır kardeşim son zamanlarda demiş eskiden düzgün çalışıyormuş bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorsanız gezmeyin şu forumda.
Süleyman Mert Taşkın dedi: Emin misin? Göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Ya sabır kardeşim son zamanlarda demiş eskiden düzgün çalışıyormuş bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorsanız gezmeyin şu forumda.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 15 Ekim 2020 #15 bir2bir3bir4 dedi: Ya sabır kardeşim son zamanlarda demiş eskiden düzgün çalışıyormuş bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorsanız gezmeyin şu forumda. Genişletmek için tıkla... +1.
bir2bir3bir4 dedi: Ya sabır kardeşim son zamanlarda demiş eskiden düzgün çalışıyormuş bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorsanız gezmeyin şu forumda. Genişletmek için tıkla... +1.
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #16 O Görkem dedi: Belki ekran kartı bozuk belki RAM'i bozuk her şey olabilir bozuk PC'ye SSD alınca düzeliyor mu PC sence? Çok işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Genel olarak SSD şart zaten bu devirde.
O Görkem dedi: Belki ekran kartı bozuk belki RAM'i bozuk her şey olabilir bozuk PC'ye SSD alınca düzeliyor mu PC sence? Çok işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Genel olarak SSD şart zaten bu devirde.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 15 Ekim 2020 #17 specigs dedi: Genel olarak SSD şart zaten bu devirde. Genişletmek için tıkla... Evet gerekli fakat SSD'yi alınca hemen düzelecek birşeyde yok SSD yüklenme ekranlarının daha hızlı açılmasını sağlar.
specigs dedi: Genel olarak SSD şart zaten bu devirde. Genişletmek için tıkla... Evet gerekli fakat SSD'yi alınca hemen düzelecek birşeyde yok SSD yüklenme ekranlarının daha hızlı açılmasını sağlar.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 15 Ekim 2020 #18 @Süleyman Mert Taşkın Genel olarak yanlış bilgi veriyorsunuz, konuşmasanız daha iyi olur.
S Süleyman Mert Taşkın Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 196 15 Ekim 2020 #19 bir2bir3bir4 dedi: Ya sabır kardeşim son zamanlarda demiş eskiden düzgün çalışıyormuş bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorsanız gezmeyin şu forumda. Genişletmek için tıkla... Kardeş o sorun bende de vardı dediğimi yaptın düzeldi o dengeli performans ayarına almış olabilir o yüzden söylüyorum. Atar yapma ben de yardım etmeye çalışıyorum kardeşimize. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020
bir2bir3bir4 dedi: Ya sabır kardeşim son zamanlarda demiş eskiden düzgün çalışıyormuş bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorsanız gezmeyin şu forumda. Genişletmek için tıkla... Kardeş o sorun bende de vardı dediğimi yaptın düzeldi o dengeli performans ayarına almış olabilir o yüzden söylüyorum. Atar yapma ben de yardım etmeye çalışıyorum kardeşimize.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 15 Ekim 2020 #20 Artorias74 dedi: @Süleyman Mert Taşkın genel olarak yanlış bilgi veriyorsunuz, konuşmasanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bence de haklısın.
Artorias74 dedi: @Süleyman Mert Taşkın genel olarak yanlış bilgi veriyorsunuz, konuşmasanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bence de haklısın.