Bilgisayar yavaşlamaya başladı

Kardeş o sorun bende de vardı dediğimi yaptın düzeldi o dengeli performans ayarına almış olabilir o yüzden söylüyorum. Atar yapma bende yardım etmeye çalışıyorum kardeşimize.

Kardeşim tamamda yani şimdi kimse o ayarı yapıp bilgisayarın düzeldiğini görmedi alakası yok.
Hala SSD diyor ya. Kardeşim biliyoz sokaktaki nineye söylsen o dabilir. E 10 yıl önceki PC'ye SATA 3-2 desteklemeyen PC'ye SSD taksan neye yarayacak 250 TL'yi kaptırdın.

Haklısın bende HDD kullanıyorum ama bencde SSD hala şart değil.

Bence de haklısın.

Kardeşim tamamda yani şimdi kimse o ayarı yapıp bilgisayarın düzeldiğini görmedi alakası yok.

Profil ftosuna bak ya sabır bilgisayar açıp kapatmayı geçen sene öğrenmiş bana deddiğine bak

Aynı sorun bende vardı diyorum yaptım düzeldi

Ya arkadaş böyle insanları anlamıyorum hiç, adam doğru düzgün bilgi vermeden konu açıyor, konuya cevap geliyor yanıt vermiyor, bombayı bırakıp kaçıyorlar hiç anlamıyorum.

Dünyanın en haklı insanısın bu arada biz burada uğraşıyoruz adamdam tık yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı