Bilgisayar yavaşlamaya başladı

Genel olarak SSD şart zaten bu devirde.

Hala SSD diyor ya. Kardeşim biliyoz sokaktaki nineye söylsen o dabilir. E 10 yıl önceki PC'ye SATA 3-2 desteklemeyen PC'ye SSD taksan neye yarayacak 250 TL'yi kaptırdın.

Kardeş o sorun bende de vardı dediğimi yaptın düzeldi o dengeli performans ayarına almış olabilir o yüzden söylüyorum. Atar yapma bende yardım etmeye çalışıyorum kardeşimize.

Kardeşim tamamda yani şimdi kimse o ayarı yapıp bilgisayarın düzeldiğini görmedi alakası yok.
Hala SSD diyor ya. Kardeşim biliyoz sokaktaki nineye söylsen o dabilir. E 10 yıl önceki PC'ye SATA 3-2 desteklemeyen PC'ye SSD taksan neye yarayacak 250 TL'yi kaptırdın.

Haklısın bende HDD kullanıyorum ama bencde SSD hala şart değil.

Kardeşim tamamda yani şimdi kimse o ayarı yapıp bilgisayarın düzeldiğini görmedi alakası yok.

Haklısın bende HDD kullanıyorum ama bencde SSD hala şart değil.

Aynı sorun bende vardı diyorum yaptım düzeldi

Arkadaş sistemini belirtmemiş zaten. Ben genel anlamda dedim. Hayırdır ne yükseliyorsun? Adama bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Arkadaş sistemini belirtmemiş zaten. Ben genel anlamda dedim. Hayırdır ne yükseliyorsun? Adama bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

PC yavaşladımı hemen SSD. Ya kardeşim bir durun anakart falan bilmiyoruz bilgi edinelim sonra SSD dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…