Bilgisayar yavaşlık sorunu

KingofAngband

Hectopat
Daha fazla  
Gece dizüstü bilgisayarımı kapatıp yaklaşık 7-8 saat sonra açtığımda öncelikle sağ aşağıda yer alan internet sekmesi gitmiş ve internete bağlanmıyor idi dizüstü bilgisayarım. Daha sonrasında kapatıp açmaya çalıştığımda bilgisayar yaklaşık 25-30 dakikada açıldı ve görev çubuğu yanıt vermiyordu. Bilgisayarda da herhangi bir işlem yapamıyordum.
Üzerinden biraz zaman geçince bazı dosyaları falan açabilmeyi başardım ancak çok basit işlemleri yapıyor şu anda da bilgisayar internete hala bağlanamıyor ve görev çubuğu hala yanıt vermiyor. Buna bir çözüm bulabilirsek sevinirim, teşekkürler şimdiden yardımcı olabilecek herkese.

Not: Bilgisayarımda orijinal Windows 10 kurulu, akşam kapatırken herhangi bir yavaşlama vs. söz konusu değildi, bad sector var mı yok mu bilemiyorum. Şu an yazdığım bilgisayardan HD Tune'u indirip o bilgisayara atıp kullanabilirim ancak onun da çok yavaş olacağını tahmin ediyorum, güncellemeden de olabileceğini tahmin ediyorum ancak güncelleme dosyasını bile açamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı