Son 1 haftadır hiçbir işimi düzgün bir şekilde halledemiyorum eskiden bir dosyayı açmam 3 saniye sürüyor ise şu an 1 dakika bekliyorum o sırada bilgisayar donuyor hiçbir şey yapamıyorum geçen emülatör indirmiştim CPU sanallaştırma açtım BIOS'tan ama işimi hallettikten sonra hem emülatörü sildim hem CPU sanallaştırmayı kapattım ve şu an HDD çok yavaş ve %100 kullanılıyor sürekli.
Son 1 haftadır hiçbir işimi düzgün bir şekilde halledemiyorum eskiden bir dosyayı açmam 3 saniye sürüyor ise şu an 1 dakika bekliyorum o sırada bilgisayar donuyor hiçbir şey yapamıyorum geçen emülatör indirmiştim CPU sanallaştırma açtım BIOS'tan ama işimi hallettikten sonra hem emülatörü sildim hem CPU sanallaştırmayı kapattım ve şu an HDD çok yavaş ve %100 kullanılıyor sürekli.
RAM kullanımı da çok yüksek. 8GB RAM'in var sanırsam. Bellek ve RAM'e tıkla en çok kullanan programlar neymiş en üste al. Ayrıca SSD alman şart çünkü HDD gerçekten çok yavaş.
RAM kullanımı da çok yüksek. 8 GB RAM'in var sanırsam. Bellek ve RAM'e tıkla en çok kullanan programlar neymiş en üste al. Ayrıca SSD alman şart çünkü HDD gerçekten çok yavaş.
HDD'ler sapıtıyor bir adet 120 GB HDD vardı bende sistem diski olarak kullanıyordum sürekli 100 kullanım oranı veriyordu sağlığı 100 olmasına rağmen bende daha sonra SSD'ye geçtim.