Bilgisayar yeni açılmasına rağmen CPU çalışma zamanı 1 gün 16 olarak görünüyor

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Arkadaşlar, sorunum şöyle: Görev Yöneticisi'nden CPU'a geldiğimde çalışma zamanı 1 gün 15 saat 49 dakika olarak gösteriyor. Aslında bilgisayarımı daha şimdi açtım. Bu bir problem midir? Sadece uyku moduna mı alıyor?

Windows'un kapat tuşundan kapatmıyorum, bilgisayarın kendi kapatma tuşundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası'ndan güç düğmelerinin ayarlarına gir, sonra hızlı başlatmayı kapat.

Hocam Windows’un “Hızlı Başlatma” adında bir özelliği bulunuyor. Bu özellik bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını ve kapanmasını sağlar. Windows bu işlemi kapatma sürecinde sistem bilgilerini bir dosyaya kaydederek yerine getirir.

İsterseniz kapatabilirsiniz fakat Windows’un kendi yararlı bir özelliği ve bir sorun teşkil etmez. Cihazınıza da zarar vermez. Ayrıca bilgisayarı Windows üzerinden kapatın mutlaka, direkt bilgisayar tuşundan kapatırsanız, sistem direkt gücü keser. Windows üzerinden kapatırsanız daha sağlıklı kapanır, Windows arkadaki uygulamaları kapatır ve sistemi kapatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…