Bilgisayar Yeniden Başlatma Sorunu

Fraktal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar;
Bilgisayarım belli bir süreye bağlı kalmaksızın bazen açılırken, bazen bilgisayar açıldıktan belli bir süre sonra değişken bir şekilde yeniden başlatıyor.

- Sorunun olduğu sırada gözlemlediğim bir husus CPU LED'in kırmızı ışık yakıp sönmesinin ardından bilgisayarın kendini yeniden başlatması.
- Yeniden başlatma sırasındada fanlar duruyor tekrar yeniden dönmeye başlıyor.
- Ben sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Not: Benim anakarttaki LED'lerimi ışık renkleri hep kırmızı, yeşil falan yanma gibi bir olasılık yok. Örneğin; bilgisayar açılırken CPU LED kırmızı ardından DRAM LED kırmızı Sonra VGA LED kırmızı yanıp LED'ler sönüyor ve bu şekilde bilgisayar açılıyor.

Sistem Bilgilerim;
Anakart : MSI H110M-PRO VD DDR4 LGA 1151 Soket
Ekran : Amd Radeon HD 6510 1 GB GDDR3
İşlemci : i3 6100 3.7 Ghz Skylake LGA 1151 Soket
Ram : G.Skill Aegis 8GB DDR4 Tek Modül
Psu : Casper 250 W Aktif PFC
Hdd : 500 GB

Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer sorunun siz de PSU'dan olduğunu düşünüyorsanız yakın zamanda bir PSU alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum hala devam etmekte, yalnız yeni bir şey daha fark ettim. Güvenli modda bilgisayarı açtığımda kapanma yaşamadım. Ne anlama geliyor bu? Bilen varsa yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar;
Bilgisayarım belli bir süreye bağlı kalmaksızın bazen açılırken, bazen bilgisayar açıldıktan belli bir süre sonra değişken bir şekilde yeniden başlatıyor.

- Sorunun olduğu sırada gözlemlediğim bir husus CPU LED'in kırmızı ışık yakıp sönmesinin ardından bilgisayarın kendini yeniden başlatması.
- Yeniden başlatma sırasındada fanlar duruyor tekrar yeniden dönmeye başlıyor.
- Ben sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Not: Benim anakarttaki LED'lerimi ışık renkleri hep kırmızı, yeşil falan yanma gibi bir olasılık yok. Örneğin; bilgisayar açılırken CPU LED kırmızı ardından DRAM LED kırmızı Sonra VGA LED kırmızı yanıp LED'ler sönüyor ve bu şekilde bilgisayar açılıyor.

Sistem Bilgilerim;
Anakart : MSI H110M-PRO VD DDR4 LGA 1151 Soket
Ekran : Amd Radeon HD 6510 1 GB GDDR3
İşlemci : i3 6100 3.7 Ghz Skylake LGA 1151 Soket
Ram : G.Skill Aegis 8GB DDR4 Tek Modül
Psu : Casper 250 W Aktif PFC
Hdd : 500 GB

Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer sorunun siz de PSU'dan olduğunu düşünüyorsanız yakın zamanda bir PSU alacağım.
Güvenli modda yeniden başlatmıyordu, meğerse ondada başlatıyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı